Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

30 Gen, 2007

L'AVE: Un Tren per a gent rica

Els lleidatans i lleidatanes vam aplaudir enormement l'arribada del Tren d'Alta Velocitat a la ciutat. És l'infrastructura estrella d'aquest segle, la que ens ha de garantir una mobilitat segura i ràpida entre poblacions, però no tot ha estat positiu ja que l'accés a aquest tren, més conegut per la marca comercial "AVE", a la pràctica no és a l'abast de tothom, com hauria de ser. (Segueix)
1072 lectures

26 Gen, 2007

Treballadors ben preparats i desaprofitats

La crisi en què està immersa l'empresa Primayor Foods de Mollerussa ja fa massa mesos que dura i els seus 133 treballadors i treballadores ja pateixen els efectes sobre la seva salut d'aquests tipus de situacions força desagradables. (Segueix)
970 lectures

19 Gen, 2007

El nou tarannà de la consellera

Aquesta setmana, en concret dimecres, va visitar la seu de UGT a Lleida la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna. Era la primera vegada que una consellera estava a les nostres dependències i vam aprofitar l’ocasió per fer una petita reunió i així poder-li transmetre les inquietuds sindicals i les necessitats del territori.

 (Segueix)
1015 lectures

15 Gen, 2007

Enhorabona!

Si pot llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Benvingut a la Catosfera. Esperem que sigui productiu.

938 lectures