Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

26 Gen, 2007

Treballadors ben preparats i desaprofitats

La crisi en què està immersa l'empresa Primayor Foods de Mollerussa ja fa massa mesos que dura i els seus 133 treballadors i treballadores ja pateixen els efectes sobre la seva salut d'aquests tipus de situacions força desagradables.

La preocupació de la plantilla pel futur de la planta i el fet de veure que la situació s'està eternitzant sense que s'anuncïi una solució està provocant depressions, angoixes i ansietats.

UGT sempre ha estat al costat dels treballadors i treballadores de Primayor i creiem sincerament que la problemàtica d'aquest escorxador té sortida. La plantilla està molt formada i té sobrada experiència i l'empresa de conduir-se amb una bona gestió estem convençuts de què seria molt competitiva i productiva, per la qual cosa no entenem que no aflori l'interès d'empreses per quedar-se amb l'escorxador i donar-li una nova empenta.

UGT espera que, donada la importància de Primayor per l'economia de la comarca del Pla d'Urgell, en les properes setmanes es facin públics els noms d'empreses solvents, a poder ser del sector agroalimentari i amb vinculació al territori, que es comprometin a donar un nou rumb a aquesta societat.

Primayor, amb una bona gestió pot donar guanys, segur. I, per tant, cal salvar aquesta empresa i els nombrosos llocs de treball que genera.

Els treballadors i treballadores porten massa temps amb l'ai al cor i això no és just ja que tots i totes necessitem saber si cobrarem el sou per fer front a les nostres despeses diàries, familiars i personals.

El cas de Primayor ha de servir per a què no es tornin a repetir episodis d'empreses que tot i ser rendibles i competitives per una mala gestió acaben aprop del tancament.

La mala gestió d'aquest escorxador ha fet que acumuli tantísims deutes, que cap possible comprador vol assumir-los.

De totes maneres, si Administració, sindicats i empresaris fem pinya podem trobar una solució i garantir feina digna i estable i sou als 133 companys i companyes que fa mesos que ja arroseguen un malson.

UGT des del primer moment s'ha compromès a lluitar per la continuïtat d'aquests més de 100 llocs de treball i arribarem allà on faci falta per aconseguir-ho.


537 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink