Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

13 Gen, 2010

Un aeroport que ens connectarà al món

Normal021MicrosoftInternetExplorer4

Lleida ja té per fi aeroport. Aquesta infrastructura ens permetrà situar-nos en el mapa, ser més coneguts, admirats i competitius en un món cada vegada més globalitzat.


Normal021MicrosoftInternetExplorer4

L’arribada del Tren d’Alta Velocitat va suposar un abans i un després per a la capital de la Terra Ferma i el seu entorn, però ara, amb la posada en marxa de l’aeroport Lleida-Alguaire, ens arriba un altre gran revulsiu tant social com econòmic.

Des de UGT Terres de Lleida estem convençuts de què aquesta nova instal·lació obrirà un gran ventall d’oportunitats pel nostre territori i per la gent que hi vivim.

Permetrà crear ocupació directa i indirecta, un aspecte força important en un moment de crisi econòmica com en el que ens trobem.

Serà la gran porta d’entrada als Pirineus, acostant el nostre turisme de muntanya i neu a la resta d’Europa; també ens permetrà poder viatjar a diferents ciutats del continent; i a la vegada serà un revulsiu pel nostre sector productiu, principalment l’agroalimentari, ja que és previst que es puguin exportar mercaderies.

Les infrastructures de transports i comunicacions són vitals i claus per una societat donat que creen riquesa, benestar i ocupació. Per això, des de UGT sempre apostarem per la inversió en aquest àmbit.

Aquest aeroport ens connectarà al món i, per tant, se li ha de donar la benvinguda i ajudar-lo a que triomfi. Amb ell ens hi juguem molt.


648 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink