Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

9 Mar, 2009

Homenatges merescuts

La UGT Terres de Lleida va commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora el passat divendres amb una Jornada que es va desenvolupar a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

Amb aquest article voldria que fóssiu partícips dels sentiments que es van viure durant les dos hores que va durar l’acte.

 (Segueix)
777 lectures

5 Mar, 2009

Plans d'igualtat a les empreses, el nou repte

Enguany celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora en un context de crisi econòmica a nivell mundial. Però malgrat aquesta situació gens agradable i amb alt índex d’atur que afecta tant a homes com a dones, des de UGT de les Terres de Lleida fem una crida a continuar treballant per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores, especialment les de les dones, ja que continuen sent el col·lectiu més fràgil juntament amb els joves.

 (Segueix)
820 lectures

2 Mar, 2009

2.523 nous llocs de treball a l'àmbit local

La situació econòmica està actualment força complicada. La destrucció d’ocupació cada cop té dimensions més grans i a les nostres terres el goteig de persones que es queden sense feina és diari des de fa mesos.

Des de UGT som conscients del context en el qual ens trobem, som realistes però no catastrofistes i d’aquest episodi de crisi com d’altres que hi ha hagut en els darrers anys, segur que ens en sortirem. Això sí, cal que tots plegats hi creiem, perquè així ens en sortirem abans.

 (Segueix)
640 lectures