Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

30 Abr, 2009

Ara! Plantem cara a la crisi

“Plantem cara a la crisiâ€. Aquest és el lema del Primer de Maig 2009. Ens trobem des de fa mesos en una situació econòmica molt dura i en aquests moments l’atur a la nostra demarcació arriba a les 24.000 persones segons la Enquesta de Població Activa (EPA) del primer trimestre d’aquest any feta pública fa pocs dies. La taxa d’atur es situa en el 10,75%, indicador que reflexa clarament els mals moments que estem vivint.

 (Segueix)
775 lectures

30 Abr, 2009

Cal protegir la salut en el treball

Enguany celebrem el Dia Internacional per la Salut en el Treball en un context de crisi global. Des de UGT reclamen ara més que mai la necessitat de què hi hagi treball per a tothom i que aquest garanteixi la salut dels treballadors i treballadores. Per això malgrat la situació econòmica tan delicada i difícil que hi ha en aquests moments des del nostre sindicat no deixarem de reclamar als empresaris i a l’Administració mesures per fer més i més prevenció ja que els accidents laborals han de deixar d’existir.

A les comarques de Lleida els accidents laborals s’han reduït en el darrer any. Això és bona notícia però encara n’hi ha massa, i per tant, cal treballar en aquest sentit fent més inversions per part dels empresaris i amb més vigilància, sensibilització, control i sanció, si s’escau, per part de l’Administració.

 (Segueix)
536 lectures