UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

19 Des, 2006

RESULTATS DE LES ELECCIONS SINDICALS 2006 A L'AJUNTAMENT DE LLEIDA

En aquestes eleccions sindicals 2006 la UGT en l'Ajuntament de Lleida aconsegueix arribar a el màxim històric en delegats/des i en vots.Aquests resultats han permès constituir els òrgans de representació assumint el nostre sindicat la resposabilitat de dirigir-los

 (Segueix)
943 lectures

19 Des, 2006

UGT obté majoria absoluta en eleccions sindicals Paeria de Lleida

Lleida, 12 des 2006. (EFE).- La UGT de Lleida ha aconseguit avui durant les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Lleida obtenir un total de 15 delegats en els dos òrgans de representació a elegir, el Comitè d'Empresa i la Junta de Personal, cosa que representa que UGT ha aconseguit la "majoria absoluta".

Segons que ha informat avui el Secretari General de la Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT de Lleida, Pep Gonzàlez, les eleccions han comptat amb una participació del 73% dels treballadors amb dret a vot de la corporació.

Així, d'un total de 930 treballadors amb dret a vot, han exercit el seu dret més de 700.

En concret, UGT ha aconseguit 5 dels 9 representants a elegir al Comitè d'Empresa, i 10 dels 19 de la Junta de Personal.

D'aquesta forma, UGT passa a tenir a partir d'ara 15 delegats a la Paeria de Lleida, CCOO en tindrà 6, el CSIF, 4, USTEC, 2 i Tots Paeria, 1.

Gonzàlez ha destacat que "UGT ha arrasat a la Paeria" i la remarcat que per primera vegada s'ha obtingut la majoria absoluta a la Junta de Personal.

Així mateix, també ha estat la primera vegada que els treballadors de l'Institut Municipal de Treball han votat amb el conjunt de la plantilla de la Paeria.

De la seva banda, la Secretària General de la UGT de Lleida, Rosa Palau, ha felicitat tots els treballadors així com els delegats escollits pel resultat final i ha afirmat que es tracta d'un resultat "merescut" i que serà "positiu" per a la plantilla de l'Ajuntament de Lleida. EFE

Enllaços d'interés

 (Segueix)
965 lectures