UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

22 Feb, 2010

23F Mobilitza’t!!! contra la reforma de les pensions

Cridem a la mobilització contra el desplaçament de l'edat legal de jubilització i en rebuig a la política de retalls com mecanisme per lluitar contra la crisis econòmica.

UGT es marca com objectiu amb aquestes mobilitzacions que es produeixi una reconsideració en profunditat i que es torni al consens.

Considerem aquestes accions plenes de raó, justificades i proporcionades els fets, perquè així no es pot plantejar ni el debat sobre el futur de les pensions en el nostre país ni la lluita contra la crisis econòmica.

Us cridem a una participació massiva

DEFENSA EL TEU FUTUR

Les propostes del Govern mereixen un rebuig rotund per ser regressives, insolidàries, equivocades i imprudents.

UGT ha assenyalat que el Govern ha enviat un missatge que agreuga la desconfiança i ha comès l'error d'abandonar com referència el doble consens actual que suposa l'acord en vigor signat per sindicats, patronal i Govern i el Pacto de Toledo.

Podeu llegir el manifest conjunt de la UGT i CCOO en el següent enllaç.

En defensa de les Pensions web federal de la UGT

Els sindicats criden a participar en les manifestacions contra la reforma de les pensions Els secretaris generals de la UGT i CCOO, Josep Maria Ãlvarez i Joan Carles Gallego, respectivament, han fet aquest dilluns una crida a la ciutadania per tal que surti al carrer i alci la seva veu per demostrar a l'Executiu central "que no està disposada que la reforma de les pensions es faci a costa dels treballadors". "Crec que amb una resposta contundent de la ciutadania serem capaços de parar aquest procés", ha afirmat Josep Maria Ãlvarez.



582 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage