UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

21 Mar, 2009

Un jutjat reconeix el dret de disposar de vacances a l'any següent d'una incapacitat temporal

El titular del Jutjat social nombre 3 de Pamplona reconeix en una sentència el dret a gaudir les vacances a un treballador que en l'any precedent no les va poder disposar per trobar-se en situació d'incapacitat temporal.

És la primera sentència Navarresa que reconeix aquest dret i que ha aplicat els criteris de la recent sentència del Tribunal de Justícia de les Comunitats Europees del 20 de gener de 2009.

 (Segueix)
3009 lectures

18 Mar, 2009

S'ARRIBA A UN ACORD DE REORGANITZACIÓ DE LA GUÀRDIA URBANA DE LLEIDA

En la reunió de la Mesa de la Guàrdia Urbana de Lleida, celebrada el dia 17 de març de 2009, i ,després de mesos de negociació, es va assolir un acord sobre la reorganització de la Guàrdia Urbana.

Aquest acord ha estat possible gràcies a la participació destacada i activa dels nostres delegats. L'Acord resta pendent de la ratificació per part de la Junta de Personal de l'Ajuntament de Lleida.

 (Segueix)
747 lectures

3 Mar, 2009

PER QUÈ TENEN TANTA PRESSA?

Resposta de la Secció Sindical de la UGT de l'Ajuntament de Lleida a la nota informativa del sindicat CCOO sobre l'inici de la negociació del nou Acord - Conveni, fem les següents puntualitzacions:

 (Segueix)
719 lectures