UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

18 Mar, 2008

LA UGT RESPON A LES ACUSACIONS DE CCOO A LA GU脌RDIA URBANA DE LLEIDA

Caserna de la Gu脿rdia Urbana de Lleida (Ajuntament de Lleida)

Davant els diferents escrits fets pel Sindicat CCOO en els que per norma ataca i falta al respecte als representants sindicals de la UGT i per extensi贸 al propi sindicat, volem fer p煤blica la nostra opini贸:

En els seus escrits CCOO no solament expressa la seva visi贸 particular de com s鈥檋an de fer les coses (en l鈥檋ipot猫tic cas de que algun cop fessin alguna cosa) si no que es permeten donar-nos lli莽ons de comportament, d鈥檕rganitzaci贸, de manera de treballar, etc.

Es propi de radicals creure鈥檚 uns il路luminats en possessi贸 de la veritat absoluta.

La UGT som un sindicat democr脿tic, amb una llarga traject貌ria en aquest sentit i creiem ens els processos electorals on els /les treballadors/es expressen la seva opini贸 i voluntat valorant la feina feta.

Amb el resultat de les darreres eleccions sindicals assumim la responsabilitat de gestionar la confian莽a dipositada en nosaltres per la majoria de treballadors/es d鈥檃quest Ajuntament i aix铆 i tot, tenint la majoria de la qual ens acusen, sempre hem buscat f贸rmules per establir consensos en tots els temes relacionats amb la Gu脿rdia Urbana: per aix貌 es van fer modificacions en el sistema d鈥檈lecci贸 dels membres de la MESA DE LA GU脌RDIA URBANA amb la finalitat que tots els sindicats hi poguessin participar, posteriorment vam proposar la creaci贸 de la MESA D鈥橴NITAT SINDICAL.

Hem de recordar-li a CCOO que des de les darreres eleccions sindicals no han fet cap projecte ni proposta en cap de les meses esmentades, sent la seva 煤nica aportaci贸 el repartiment del 0鈥35% de la massa salarial de l鈥橝juntament entre els funcionaris dels grups A i B de m脿xim nivell.

A la UGT creiem que tots/es els/les treballadors/es tenen dret a expressar la seva opini贸 de la forma que consideren m茅s convenient, 脡S EL LLIURE I DEMOCR脌TIC EXERCICI DE LA LLIBERTAT D鈥橢XPRESSI脫, el qu猫 est脿 clar 茅s que aquest exercici no el practiquen els representants de CCOO doncs s鈥檃tribueixen la possessi贸 de la veritat absoluta, per aix貌 acaben el seu escrit amb un 鈥ESTA ES LA VERDAD Y AS脥 OS LA HEMOS CONTADO

Un exemple d鈥檃questa manca de pr脿ctica democr脿tica del representants de CCOO 茅s considerar als qui fan 煤s de la llibertat d鈥檈xpressi贸 com a 鈥淔UERZAS OSCURAS鈥

Els representants sindicals de la UGT a la Gu脿rdia Urbana, en poc temps de mandat i sent el primer cop que assumim personalment aquesta responsabilitat, ens hem bolcat en la nostra tasca, hem lluitat per millorar les condicions laborals dels/les nostres companys/es, a tall d鈥檈xemple:

- Modificaci贸 de la composici贸 de la Mesa de la Gu脿rdia Urbana per donar cabuda a tots els sindicats amb representaci贸 a la Gu脿rdia Urbana.

- Negociaci贸 de la distribuci贸 del 0鈥35% de la massa salarial que ha significat augmentar el nivell 5 de perillositat a aquells agents de la Gu脿rdia Urbana que no el tenien.

- Creaci贸 de la mesa d鈥檜nitat sindical de la Gu脿rdia Urbana.

- Elaboraci贸 d鈥檜n reglament d鈥檋ores i serveis extraordinaris.

- Negociaci贸 i acord pel pas del grup D al C a efectes econ貌mics (continuarem lluitant pels efectes administratius)

- Proposta i presentaci贸 del Reglament de segona activitat de la Gu脿rdia Urbana de Lleida.

- Dues propostes d鈥檈laboraci贸 d鈥檌niciatives legislatives, recollida pel Sindicat de Policia Local de Catalunya - UGT, una per for莽ar la Generalitat pel pas del D al C a tots els efectes i una altra per la jubilaci贸 anticipada als 60 anys..

- Proposta de modificaci贸 del sistema de Promoci贸 Interna del Reglament de la Gu脿rdia Urbana, per fer-lo m茅s senzill i no haver de fer ex脿mens.

- Creaci贸 d鈥檜n grup de treball per l鈥檈laboraci贸 d鈥檜n nou i m茅s modern Reglament Intern de la Guardia Urbana.

- Elaboraci贸 d鈥檜na iniciativa per a realitzar les vacances en dos per铆odes.

- Elaboraci贸 i presentaci贸 de diferents models de quadrants per les Seccions de Radio - Patrulla i Emissora a petici贸 dels agents implicats.

Totes les propostes han estat sempre presentades als altres sindicats (hem recollit els seus suggeriments, hem fet modificacions d鈥檃cord amb les seves peticions) abans de presentar-les a la Mesa de la Gu脿rdia Urbana i cap d鈥檈lles ha estat aprovada en aquell moment, sino en reunions posteriors, es per aix貌 que TOTES LES NOSTRES PROPOSTES HAN ESTAT, ESTAN I ESTARAN A LES MANS DE TOTS ELS SINDICATS DE LA GUARDIA URBANA ( AIX脪 SI QUE 脡S TRANSPAR脠NCIA).

脡S VERITAT A LA UGT EN DEDIQUEM A TREBALLAR I PRESENTAR PROPOSTES I NO ENS FA POR CONVOCAR ASSEMBLEES, AL CONTRARI QUE CCOO, QUE NO CONVOQUEN ASSEMBLEES PERQU脠 NO TENEN PROPOSTES NI PROJECTES.

La UGT entenem que la postura de CCOO a partir del moment que han fet p煤blic el seu escrit, 茅s no participar en res i votaran en contra de totes les propostes que farem des de la UGT, sempre i quan no fem les coses com ells volen, i que abandonen tots els f貌rums de debat de la Gu脿rdia Urbana, Mesa d鈥橴nitat Sindical i Mesa de la Gu脿rdia Urbana. Per contra UGT escoltar脿 i recolzar脿 les propostes, siguin de qui siguin, que benefici茂n al col路lectiu.

UGT NO ACCEPTA CAP IMPOSICI脫 NI XANTATGE I COM QUE NO TENIM INTENCI脫 DE TORNAR A LA PREHIST脪RIA NI PERDRE鈥橬S EN DEBATS EST脵PIDS QUE L鈥櫭歂IC QUE FAN ES DESVIAR L鈥橝TENCI脫 DELS PROBLEMES REALS, US ANUNCIEM QUE CONTINUAREM TREBALLANT PER A TOTA LA GUARDIA URBANA, ESCOLTANT, COM FINS ARA HEM FET, ELS SUGGERIMENTS I LES PROPOSTES QUE ENS FACIN ARRIBAR ELS COMPANYS.

En aquest sentit us anunciem que no contestarem cap altre escrit, nosaltres si que tenim altra feina.

BONA NIT I QUAN DESPERTEU JA SABEU ON ENS PODEU TROBAR.

Secci贸 Sindical de la UGT de l'Ajuntament de Lleida

(Segueix)
1719 lectures

7 Mar, 2008

EN MEM脪RIA DEL NOSTRE COMPANY DE SINDICAT,ISA脥AS CARRASCO, ASSASSINAT PER ETA

Assassins de raons, de vides,
que mai no tingueu rep貌s en cap dels vostres dies
i que en la mort us persegueixin les nostres mem貌ries*.

Llu铆s Llach*1977 (Campanades a morts)

Isa铆as Carrasco, afiliat de la UGT/>, mort defensant la democr脿cia el 7 de mar莽 de 2008.

Enlla莽os:

UGT condemna l'atemptat d'ETA contra un militant socialista a Euskadi

Blog de Francisco Garc铆a Cano

脷ltim ad茅u a l'exregidor socialista assassinat per ETA a Arrasate El Peri贸dico de Catalunya.8.03.2008

Franco va matar l'avi El Peri贸dico de Catalunya 9.03.2008

(Segueix)
888 lectures

5 Mar, 2008

"INDEMNITZACI脫 DE PRIVACI脫 DE LLIBERTAT" AJUDA COMPENSAT脪RIA DE LA C脌RREGA FISCAL DECLARADA, CONSISTENT EN EL 15% DE L'IMPORT DECLARAT EN RENDA

IMPORTANT

El termini finalitza el 15 d'abril de 2008

El passat dia 13 d'octubre de 2007, BOE/246 i la correcci贸 BOE/253 de 23 d'octubre de 2007, s'ha publicat l'Ordre del Ministeri d'Hisenda per la qual es disposa que fins al 15 d'abril de 2008 podr脿 sol路licitar-se l'Ajuda Compensat貌ria de la c脿rrega fiscal declarada pel Decret 288/2000 Indemnitzaci贸 de Privaci贸 de Llibertat, pagada fins el 31 de desembre de 2005, per la Generalitat de Catalunya, consistent en el 15% de l'import declarat en la renda.

La sol路licitud de cobrament del 15% de l'import de la Indemnitzaci贸, declarada en renda, ha de presentar-se en el Ministeri d'Hisenda - Classes passives- pel propi interessat que la cobrament o b茅 pels seus hereus en cas d'haver mort (v铆dua, fills o hereu testamentari). La quantia de l'Ajuda del citat 15% ja est脿 legislada com exempta de l'IRPF.

Documentaci贸 necess脿ria per a realitzar la sol路licitud:

1. Fotoc貌pia del DNI del sol路licitant.

2. C貌pia de la resoluci贸 de concessi贸 de la indemnitzaci贸.

3. Declaraci贸 de la Renda en la qual va declarar l'import cobrat d'indemnitzaci贸 o b茅 liquidaci贸 practicada per l'Administraci贸 si, inicialment, no la incloc en la Declaraci贸.

4. Mort qui va cobrar la Indemnitzaci贸, els seus hereus haurien de presentar tamb茅 el certificat de defunci贸 i certificaci贸 de parentiu de l'actual sol路licitant (matrimoni per a la v铆dua o b茅 literal del naixement en cas de fill.

(Segueix)
1735 lectures