SECCIÓ SINDICAL UGT/Aj.Sant Pere de Ribes

S'AGREUJA LA SITUACIÓ A SANT PERE DE RIBES

General — Enviat per CTC @ 10:54

Benvolguts companys

Davant de la situació de total passivitat i manca absoluta d’interès i voluntat política de l’actual equip de govern SOCIALISTA, sobre diversos conflictes laborals oberts...

Els membres dels sindicats amb representacio a l’ASPR (UGT,CCOO, CGT i SFP) es van reunir ahir dia 9 amb els grups polítics de l’oposició, per tal de explicar-els l’estat de les negociacions. Entenem, que com a membres del consistori municipal, han d’aportar també la seva veu i explicitar la seva posició, donat que algun dia poden ser alternativa real de govern. La seva disposició va ser excel·lent. El Diari de Vilanova es farà resó dels conflictes laborals avui divendres.

· Reunions on les paraules se les emporta el vent.

· Promeses que no s’ha acompleixen i compromisos signats per les dues parts que es modifiquen per part del govern sense ni tan sols comunicar-ho als representants dels treballadors.

· I molt més greu encara posar en perill la salut de molts treballadors no fent cas dels informes de la Comissió de Salut Laboral.

· Situació de les tres companyes, treballadores familiars. L’Ajuntament ha aprovat un plec de condicions oblidant-se les tres treballadores i posteriorment no ha gestionat correctament la subrogació

La prova de tota aquesta situació la vàrem tenir en la reunió de la Comissió Mixta Paritària del passat dimarts, 8 de maig, on cap representant polític va assistir a la mateixa, desprès d’haver-ho demanat per escrit a l’alcaldia, ja que teníem coneixement que per motius de treball el regidor de recursos humans, no podria assistir. Entenem que aquest fet no pot ser l’excusa de no assistència d’un polític a una Mixta Paritària, ja que el dia té 24 hores i es poden buscar, sempre que hi hagi intenció, alternatives per reunir-se amb els legítims representants dels treballadors.

Seguirem informant

Secció Sindical UGT/ASPR



SOLUCIÓ ALS INDEFINITS NO FIXOS JA ¡¡

General — Enviat per CTC @ 11:31

Hola,

Primer de tot us felicito per aquesta iniciativa i us encoratjo a continuar en aquesta tasca reivindicativa.

Per altra banda m'agradaria deixar clar, que en aquest cas dels indefinits no fixos de plantilla, els treballadors no han incomplert en cap moment res de res, ja que, l'únic que han fet ha estat venir a treballar cada dia durant tots aquests anys (cal recordar que en els nostres contractes no hi ha res escrit que parli de que haviem de fer cap concurs i/o oposició), tot i que ara a algú se li ha encès la llumeta de que es va fer alguna cosa malament, en tot cas, repeteixo, el treballador no va ser el que va fer alguna cosa mal feta, i per tant ara, que es faci passar una oposició en aquests treballadors, demostra molt poca valentia per part d'algunes persones alhora d'assumir els seus errors.

Solució ja!!!!!!!!!!

Salut.

HeidI



100 "INDEFINITS NO FIXOS" A L'AJUNTAMENT

General — Enviat per CTC @ 09:47

A l'ASPR som uns 260 treballadors i treballadores. D'aquest, uns 100 estan en situació d'incertesa permanent: són els anomenats "Indefinits no Fixos". Què som ?. Doncs gent que en molts casos tenim 15 o 20 anys d'antiguitat, amb famílies i compromisos, que vàrem fer les proves que en el seu dia se’ns van demanar....¡ i ara cal que ens tornem a guanyar la plaça ¡. Com si tota una vida laboral no fos prou per consolidar-la. Esperem que hagi prou voluntat política per solucionar aquest greu problema.



FORMACIÓ: ASSIGNATURA PENDENT

General — Enviat per CTC @ 09:38
En la darrera reunió del Comité Intercomarcal de l'UGT Anoia-Penedés-Garraf (20/4/07) celebrat a Vilanova i la Geltrú es va poder constatar el preocupant estat en que es troba el tema de FORMACIÓ. La realització de cursos està poc consolidada i pateix les voluntats d'alguns caps del sindicat que fan i desfan segons circumstàncies. Cal reconduir aquesta situació que afecte greument a un dret fonamental.

Com enviar missatges i articles

General — Enviat per CTC @ 13:19

Per a tots els que vulgueu enviar missatges/articles al nostre blog, de moment ho podeu fer copiant amb el botó dret del ratolí l'adreça que apareix a enllaços (tobalcc@santperederibes.cat).

També us animen a enviar adreçes que considereu interessants per ampliar el llistat d'enllaços.



Powered by LifeType