UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

8 Mai, 2009

L'INTENT DE MANIPULACI脫 DE CCOO DE LES ACTES PER NEGAR ELS ACORDS

ACTA.:RELACI脫 ESCRITA DEL SUCCE脧T, TRACTAT O ACORDAT EN UNA JUNTA (diccionari de la llengua espanyola / diccionari de la llegua catalana)

Hem vist com al路legant "la interpretaci贸" de les actes es volien aturar els acords de l'administraci贸 "PATRONAL"amb els sindicats.

En Mesa de la Gu脿rdia Urbana, ens ha estat passant druant un any sencer i tot per per que la patronal volia fer xantatge amb la reorganitzaci贸 de la la Gu脿rdia Urbana.

Al final el seny i un tercer/a va donar la ra贸 als sindicats, el que est脿 escrit S'HA DE RESPECTAR, i la reorganitzaci贸 tamb茅 s'ha dut a terme, cosa que demostra que negociant es poden assolir les postures m茅s separades.

Per貌 ara ens trobem amb un altre intent manipulaci贸 dels acords, i el que 茅s pitjor est脿 orquestrada per un SINDICAT.

En la Taula de la Gu脿rdia Urbana celebrada el dia 17 de mar莽 del present any, es va arribar a l'acord per totes les parts presents: LA CORPORACI脫, LA JEFATURA DE LA GU脌RDIA URBANA, UGT, CSI路F i CCOO, del sistema de redistribuci贸 d'efectius en les seccions de la Gu脿rdia Urbana, totes les parts van estar d'acord i cap d'elles va presentar, ni al路legar ni tan sols insinuar una altra forma diferent de fer-ho. Aix铆 consta en l'acta que es va fer de la reuni贸.

Tanmateix ara i passat m茅s de un mes d'aquesta reuni贸 un sindicat "CCOO", vol fer constar en aquesta acta manifestacions que en cap moment van dir "fent un clar intent de manipulaci贸 de la reuni贸", dient que s铆, per貌 que no, per貌 que no s茅.

Aquell dia, en aquella reuni贸 van dir S脥 i no van parlar de cap altre sistema, ja que se'ls hauria escoltat i almenys s'hauria discutit, i no va ser aix铆.

Aquest sindicat vol intentar manipular l'acta, per acontentar als seus afiliats, acontentar els que no s贸n, acontentar a l'administraci贸 ( primer dien s铆, als quinze dies dient que no signen, a la setmana varen signar, i ara volen modificar l'acta), si us plau siguem seriosos.

Senyors de l'Administraci贸 o de la "Patronal", siguem tamb茅 seriosos, aix貌 no 茅s un joc, a vost猫s els han votat els ciutadans, a nosaltres els/les treballadors/es, i tots ells per les dues parts el m铆nim que volem 茅s serietat.

CCOO, ha condicionat la signatura a posteriori amb l'intent de manipulaci贸 de l'acta?

M茅s informaci贸:



2844 lectures