UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

23 Jul, 2007

JUBILACI脫 ANTICIPADA I PARCIAL DELS EMPLEATS P脷BLICS

"Un pas endavant i dos enrere" la nostra secci贸 sindical de la UGT de l'Ajuntament de Lleida, vol manifestar la "gran alegria i coher猫ncia per informar-vos" de l'actitud de la direcci贸 de la Confederaci贸 de CCOO per incomplir i obstaculitzar el desenvolupament de la jubilaci贸 anticipada i parcial en les Administracions P煤bliques.

COMUNICAT DE LA FSP DE CATALUNYA

La incoher猫ncia de la Confederaci贸 de CCOO un greu obstacle per al desenvolupament de la jubilaci贸 anticipada i parcial en les Administracions P煤bliques.

El sindicat de Fidalgo (CCOO) ha incomplit un acord que permetria la jubilaci贸 anticipada i parcial als empleats p煤blics. El Govern i la Confederaci贸 de CCOO es van negar a alterar el pacte sobre la Seguretat Social.

Per tant, i degut a les expectatives que aquesta modalitat de jubilaci贸 ha generat en els 煤ltims mesos per a molts empleats p煤blics us informem que la reforma de la Seguretat Social endarrereix la proposta pactada "sine die".

UGT consideren intolerable i incoherent la negativa de la Confedereci贸 CCOO a que la jubilaci贸 anticipada i parcial dels funcionaris pugui incloure's a la Llei de Mesures de Reforma de la Seguretat Social que actualment s'est脿 tramitant a les Corts Espanyoles.

UGT continuarem defensant i exigint per coher猫ncia, serietat i responsabilitat l'extensi贸 al conjunt dels empleats p煤blics de les diferents modalitats de jubilaci贸 existents al sector privat amb les modificacions legislatives oportunes.

Barcelona, 18 de juliol de 2007

FEDERACI脫 DE SERVEIS P脷BLICS DE CATALUNYA

<a href="http://www.blogalaxia.com/tags/tags" rel="tag">tags</a>

(Segueix)
2579 lectures

26 Jun, 2007

TOTA LA INFORMACI脫 SOBRE "L'ESTATUT B脌SIC DE LA FUNCI脫 P脷BLICA"

ESTATUT B脌SIC DE L'EMPLEAT P脷BLIC

Actualitzat 23.07.2007

Documentaci贸 de l'Estatut , enlla莽os, esquemes i modificacions legals dels texts afectats per l'entrada en vigor de EBEP el dia 14 de maig de 2007.

Enlla莽os d'inter茅s:

Documents:

(Segueix)
3286 lectures