UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

22 Feb, 2010

23F Mobilitza鈥檛!!! contra la reforma de les pensions

Cridem a la mobilitzaci贸 contra el despla莽ament de l'edat legal de jubilitzaci贸 i en rebuig a la pol铆tica de retalls com mecanisme per lluitar contra la crisis econ貌mica.

UGT es marca com objectiu amb aquestes mobilitzacions que es produeixi una reconsideraci贸 en profunditat i que es torni al consens.

Considerem aquestes accions plenes de ra贸, justificades i proporcionades els fets, perqu猫 aix铆 no es pot plantejar ni el debat sobre el futur de les pensions en el nostre pa铆s ni la lluita contra la crisis econ貌mica.

Us cridem a una participaci贸 massiva

DEFENSA EL TEU FUTUR

Les propostes del Govern mereixen un rebuig rotund per ser regressives, insolid脿ries, equivocades i imprudents.

UGT ha assenyalat que el Govern ha enviat un missatge que agreuga la desconfian莽a i ha com猫s l'error d'abandonar com refer猫ncia el doble consens actual que suposa l'acord en vigor signat per sindicats, patronal i Govern i el Pacto de Toledo.

Podeu llegir el manifest conjunt de la UGT i CCOO en el seg眉ent enlla莽.

En defensa de les Pensions web federal de la UGT

Els sindicats criden a participar en les manifestacions contra la reforma de les pensions Els secretaris generals de la UGT i CCOO, Josep Maria 脕lvarez i Joan Carles Gallego, respectivament, han fet aquest dilluns una crida a la ciutadania per tal que surti al carrer i alci la seva veu per demostrar a l'Executiu central "que no est脿 disposada que la reforma de les pensions es faci a costa dels treballadors". "Crec que amb una resposta contundent de la ciutadania serem capa莽os de parar aquest proc茅s", ha afirmat Josep Maria 脕lvarez.



582 lectures