UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

8 Mai, 2007

El combat sindical des d'un bloc

Les not铆cies del delegat

maig 2007

e-sindicalisme

El combat sindical des d'un bloc

A la blocosfera sindical podem trobar alguns exemples de blocs de seccions sindicals que els fan servir per fer un combat sindical i comunicar els conflictes laborals que tenen amb la direcci贸 de l'empresa. Posarem un parell d'exemples de blocs sindicals que es dediquen precisament a fer combat sindical a la xarxa:

http://www.sindicalista.org/blog/ugt_ajuntament_de_lleida/

En aquest bloc informen de l'Acord - Conveni, lluiten per salaris superiors als 1.000. euros mensuals i donen informaci贸 de les seves eleccions sindicals.

www.sindicalista.org/blog/seccion_sindical_ugt_corte_ingles_diagonal

En el marc del combat sindical que mant茅 la secci贸 sindical de la UGT a el Corte Ingles, el bloc l'estan fent servir per donar a con猫ixer aquesta lluita, per mantenir i reproduir els comunicats de premsa, pressionar l'empresa, etc. Integrat en l'estrat猫gia global de la secci贸 sindical, aquest bloc 茅s un maldecap per als directius del centre comercial.

(Segueix)
1016 lectures

16 Abr, 2007

Lleida inicia la campanya 'Posa't a 1.000 euros"

Lleida 茅s una de les zones de l'Estat on els sous s贸n m茅s baixos. Amb motiu d'un estudi realitzat amb aquest motiu, s'ha posat en marxa la campanya "Posa't a 1.000 euros"per a que cap conveni sigui signat per sota d'aquesta xifra.

A continuaci贸 podeu veure les declaracions de la Secretaria general del sindicat a Terres de Lleida, Rosa Palau.

Per visionar video clica l'enlla莽 Videobloc de la UGT de Catalunya:

TN Comarques-TV3 16.04.2007

Desc脿rrega / Tamany 2,23 Mb.

(Segueix)
1042 lectures