UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

16 Nov, 2010

Article 2.4 tal i com el veu la UGT de l'Ajuntament de Lleida

"CONSTRUIR EN LLOC DE DESTRUIR"


Ens arriba a les nostres mans una nova “interpretació†interessada per qui es vol instaurar com a jutge i part en uns acords del que voluntàriament es van excloure, encara no sabem per quins motius.

Ara van, curiosament fent d’amplificadors d’altres declaracions, a furgar novament sobre allà on no van intervenir ni en el redactat ni en l’esperit de l’article. Pensem que una cosa tant sensible pels treballadors QUE ESTAN INCLOSOS AHIR, AVUI I DEMÃ, en l’aplicació de l’acord conveni, el que necessiten és la valentia de defensar la seva situació i no la vilesa d’amedrentar amb la por a qui no s’ho mereix.

Per cert, volem recordar als nostres companys que el redactat no és gratuït i reflecteix un acord signat entre la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis conjuntament amb la Unió General de Treballadors (UGT) i (Oh Sorpresa!!!!) la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (o sigui CC.OO), en concret l’ ACORD RELATIU A LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES DESOCUPADES INSCRITES COM A DEMANDANTS D’OCUPACIÓ EN EL MARC D’OCUPACIÓ LOCAL (Resolució TRE/637/2010, de 2 de març, DOGC, núm. 5586 de 12 de març de 2010)

És precisament A AQUEST PERSONAL AL QUE S’ESTÀ REFERINT EL CONTROVERTIT, (i mal interpretat de forma interessada) ART. 2.4 DE L’ACORD CONVENI RECENTMENT SIGNAT.

Ah!! per cert, us adjuntem la composició de la Comissió Paritària en el Conveni col·lectiu de la Generalitat de Catalunya i el seu personal SIGNAT PER CCOO. entre altres i allà “NADIE SE RASGÓ LAS VESTIDURAS !!!â€.

Article 12Comissió paritària per a la Interpretació, la Vigilància i l'Estudi del Conveni (CIVE)

En el termini dels 15 dies següents a la signatura d'aquest Conveni es constituirà, d'acord amb l'article 85.2.e) de l'Estatut dels treballadors, una Comissió Paritària per a la Interpretació, la Vigilància i l'Estudi del Conveni (CIVE), que estarà formada per 8 representants de l'Administració i 8 representants de les organitzacions sindicals signants. En la composició de la CIVE es respectarà la proporcionalitat dels sindicats signants segons els resultats electorals tinguts en compte per a la composició de la Mesa Negociadora.


El desordre arriba de l’ ordre, la covardia sorgeix del valor, la debilitat brolla de la força.(Sun Tzu.- L’art de la Guerra)

Cartell per imprimir

 (Segueix)
537 lectures