Jurídic-Sindical
Xarxa sindical

2 Jun, 2007

10 TREBALLADORS DE JUSTICIA INDEFINITS PER SENTENCIA DEL TSJC QUE CONDEMNA PER FRAU EN LA CONTRACTACIO A LA GENERALITAT

En data 1-6-2007 s ha fet pUblica una Sentencia del TSJ de Catalunya a la seva Sala social , la número 3664 / 2007 per la que declara que 10 TREBALLAORS I TREBALLADORES del departament de Justicia son indefinits donada l’existència de contractaciO FRAUDULENTA.

Aquest recurs , i tot el procediment ha estat dirigit pels serveis jurídics del Sector de la Generalitat de la UGT, sense cap recolzament de cap altre sindicat i a sobre amb crItiques.

Tot va iniciar-se amb un procediment l’any 2005 que es va perdre al Jutjat 22 del Social ( despres hem guanyat més de 5 sentencies).

En aquest jutjat es discutia la manera de fer contractes de la generalitat, que entenia la UGT ( i ara el TSJ de Catlunya) que era fraudulenta en tant que la generalitat ( Depratament de Justícia i Presons) feien servir la contractacio temporal per cobrir necessitats NO TEMPORALS .

La Generalitat ho feia ( fet reconegut pel TSJ de Catalunya) aprofitant-se de Fons de la Unio Europea, es a dir , MA D OBRA TEMPORAL I SEMI GRATUITA, però VULNERANT LA LLEI.

Aquesta practica va ser iniciada pels governs de CiU i continuada i refermada pels tripartits.

Per la UGT de la Generalitat aquesta sentencia te un valor extraordinari, d’una banda 10 persones, amb families, hipoteques i problemes com tots tenim deixen de estar esclavitzats a la contractació temporal que patien fins ara, i, d’una altra banda ens referma en la nostra línia de treball juridic al servei dels treballadors en front altres opcions: pactistes-institucionals o cridaneres pero que al final no són utils als treballadors que volen que els problemes es resolguin.

AIXÍ SOM EFICAÇOS, AIXÍ DEFENSEM ELS DRETS DELS TREBALLADORS

1025 lectures
comentaris