UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

27 Abr, 2007

FINS QUAN ABUSAREU DE LA PACIÈNCIA DELS TREBALLADORS/ES?

En relació a l'aplicació del fons addiccional del 0,35% de la massa salarial dels anys 2005, 2006 i 2007, sobre el que el es va arribar a un acord entre la corporació, totes les seccions sindicals (UGT, CSI-CSIF, USTEC-STEs, CCOO) i el grup de treballadors TOTS PAERIA i que ampliava el pre-acord amb la UGT amb l'inclusió de propostes d'aquests quatre, i a la vista del darrer comunicat subscrit per: CSI-CSIF, USTEC-STEs i TOTS PAERIA,


LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT MANIFESTEM:

  1. L'acord del 23/04/07 recull el 90% de les propostes presentades per la UGT, recollides en les reunions fetes amb diferents col.lectius i en les assemblees generals convocades a tal efecte.
  2. En la darrera assemblea, feta el dia 19/04/07, els/les treballadors/es assistents van ratificar el pre-acord al que la UGT, que té la majoria absoluta tant a la Junta de Personal com en el Comitè d'Empresa, havia arribat amb la Corporació.
  3. LA NOSTRA VALORACIÓ ÉS POSITIVA, és un acord que permetrà reduir les diferències econòmiques entre els grups, que aposta per la promoció interna de manera generalitzada i que després de molts anys sense variacions, ens permet modificar els complements de destí que no siguin al màxim.
  4. El percentatge que es dedica a catàleg és el 17%, el de promocions internes el23% i complements de destí el 60%, NOSALTRES DONEM DADES REALS.

LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT DEMANEM.

  1. Que tots tres diguin públicament si estan d'acord o no amb la proposta que van acceptar el dilluns dia 23 d'abril, per a que ningú es despisti amb comunicats enganyosos.
  2. Si no hi estan d'acord, volem que manifesten a la Corporació que retiri del document que s'ha d'aprovar al Ple les seves propostes i que les expliquin públicament.
  3. Als qui sent representants dels treballadors i les treballadores es dediquin a fer propostes més pròpies de la patronal que s'ho facin mirar.
  4. I als de la patronal que es dediquin a fer de representants dels treballadors i les treballadores d'amagatotis i com si estiguessin en la clandestinitat els demanem que es dediquin a la seva feina, que en tenen molta, no acceptarem més ingerències en l'àmbit sindical, no acceptarem tampoc que no respectin, el joc democràtic amb el que sempre s'omplen la boca quan els interessa. Nosaltres som els representats dels treballadors i les treballadores i no ells.

FINALMENT VOLEM AGRAÌR A TOTHOM L'ESFORÇ FET: ALS QUE HAN TREBALLAT A FAVOR DE L'ACORD I ALS QUE HAN INTENTAT BOICOTEJAR-LO

*Aquest comunicat va ser enviat als companys i les companyes abans de la celebració del Ple de l'Ajuntament i davant de la possible retirada de l'ordre del dia de l'Acord del 0,35% per les maniobres de pressió d'un grup polític que d'aquest Ajuntament que no nomenarem per no fer-li publicitat gratuïta.

Aquest acord afecta a més 550 treballadors/es d'una plantilla de 1.200.


1614 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage