UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

24 Mai, 2010

RETALLADA I UNITAT SINDICAL A L'AJUNTAMENT DE LLEIDA

Fa莽ana de l'Ajuntament de Lleida i manifestaci贸 del dia 20 de maig de 2010, davant de la Subdelegaci贸 Provincial del Govern Central a Lleida

En contra d鈥檜nes mesures adoptades de forma unilateral pel govern de l鈥檈stat i que no respecten la negociaci贸 ni els acords que mitjan莽ant aquesta s鈥檋an anat assolint al llarg dels anys, es necess脿ria, m茅s que mai, una resposta conjunta i aix铆 es va plasmar la setmana passada en l鈥檃cord assolit entre les tres centrals sindicals majorit脿ries a la funci贸 p煤blica (CSIF, CCOO I UGT). Aquest acord plantejava unes accions a dur a terme de manera coordinada en el tot el territori espanyol i a m茅s convidava a sumar-s鈥檋i a la resta de sindicats. Fent aquest mateix exercici al nostre nivell, entenent doncs que cal que actuem conjuntament, doncs els/les treballadors/es als que representem es mereixen que no adoptem actituds individualistes, el dilluns dia 17 de maig, a proposta de la UGT, i despr茅s de consensuar-ho amb CSIF i CCOO, es convocava reuni贸 extraordin脿ria de la Junta de Personal, amb aquest tema com a 煤nic punt a l鈥檕rdre del dia i es tractava el mateix en la reuni贸 ordin脿ria del comit猫 d鈥檈mpresa, feta tamb茅 el dimecres.

Fruit d鈥檃questes reunions es va acordar per unanimitat fer un comunicat signat per totes les seccions sindicals, iniciar una recollida de signatures en contra de les mesures, tamb茅 amb la participaci贸 de tothom, i convocar al personal a la primera de les mobilitzacions convocades, la que es feia l鈥檈ndem脿 davant la subdelegaci贸 del Govern.

Com ja hem explicat, creiem que la situaci贸 茅s suficientment greu com per deixar de banda criteris exclusivament de rendibilitat publicit脿ria d鈥檜n sindicat i unir esfor莽os en la defensa de les persones a les que representem. Per貌 pel que sembla aquest no 茅s un criteri compartit per totes les parts implicades i tamb茅 de manera unilateral, sense possibilitats ni de parlar-ne, es convoca una assemblea per informar, en solitari, de les mesures en contra de les retallades.

Creiem que aquesta actuaci贸 no aporta cap valor positiu a la situaci贸 actual i evidencia el poc inter猫s i voluntat en la unitat sindical, que es demostra en accions concretes i no nom茅s parlant-ne, per貌, per respecte a tots/es, per no donar m茅s arguments als qui ens volen dividits i perqu猫 estem conven莽uts que no ens podem permetre les escletxes, no convocarem cap assemblea en solitari per informar-vos d鈥檃questes mesures, que s贸n prou conegudes per tots/es i que, com ja hem explicat, han estat consensuades a nivell estatal.

Aix貌 si, us emplacem a participar activament i de forma massiva en la recollida de signatures i en l鈥檃turada general del proper dia 8 de juny.

Nosaltres continuarem treballant per a qu猫 l鈥檃plicaci贸 del pre-acord de l鈥橝cord - Conveni pugui ser una realitat ben aviat.

Secci贸 Sindical de la UGT de l鈥橝juntament de Lleida

Lleida, 24 de maig de 2010

RETALLADA I UNITAT SINDICALdocument pdf per imprimir

(Segueix)
1774 lectures