UGT Ajuntament de Lleida
 Bloc de la Secció Sindical de la UGT eina de comunicació i informació amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

19 Des, 2006

UGT obté majoria absoluta en eleccions sindicals Paeria de Lleida

Lleida, 12 des 2006. (EFE).- La UGT de Lleida ha aconseguit avui durant les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Lleida obtenir un total de 15 delegats en els dos òrgans de representació a elegir, el Comitè d'Empresa i la Junta de Personal, cosa que representa que UGT ha aconseguit la "majoria absoluta".

Segons que ha informat avui el Secretari General de la Federació de Serveis Públics (FSP) de la UGT de Lleida, Pep Gonzàlez, les eleccions han comptat amb una participació del 73% dels treballadors amb dret a vot de la corporació.

Així, d'un total de 930 treballadors amb dret a vot, han exercit el seu dret més de 700.

En concret, UGT ha aconseguit 5 dels 9 representants a elegir al Comitè d'Empresa, i 10 dels 19 de la Junta de Personal.

D'aquesta forma, UGT passa a tenir a partir d'ara 15 delegats a la Paeria de Lleida, CCOO en tindrà 6, el CSIF, 4, USTEC, 2 i Tots Paeria, 1.

Gonzàlez ha destacat que "UGT ha arrasat a la Paeria" i la remarcat que per primera vegada s'ha obtingut la majoria absoluta a la Junta de Personal.

Així mateix, també ha estat la primera vegada que els treballadors de l'Institut Municipal de Treball han votat amb el conjunt de la plantilla de la Paeria.

De la seva banda, la Secretària General de la UGT de Lleida, Rosa Palau, ha felicitat tots els treballadors així com els delegats escollits pel resultat final i ha afirmat que es tracta d'un resultat "merescut" i que serà "positiu" per a la plantilla de l'Ajuntament de Lleida. EFE

Enllaços d'interés


/>UGT afianza su mayoría en las elecciones de la PaeriaLogra 15 de los 28 delegados y le siguen CCOO (6) y CSIF (4)
REGIONAL LLEIDA

13.12.2006
magdalena altisent.Diari Segre.

La UGT afianzó ayer su mayoría en las elecciones sindicales de la Paeria de Lleida, donde ya era la fuerza mayoritaria, al conseguir mayoría absoluta tanto en la Junta de Personal (ente que representa al personal funcionario) como en el Comité de Empresa (para elpersonal laboral).

http://www.diarisegre.com/index.html

UGT guanya les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Lleida

Data de publicació: 13/12/2006

Aconsegueix 10 representants a la Junta de Personal, CSI-CSIF 4, CCOO 2, USTEC 2 i la candidatura Tots Paeria 1. Al comité d'empresa UGT tindrà 5 representants i CCOO 4

RECURSOS HUMANS

El sindicat UGT ha guanyat les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Lleida celebrades aquest dilluns amb una participació de prop del 75,11% dels treballadors i treballadores de la Paeria.

UGT ha aconseguit majoria absoluta a la Junta de Personal (representa els funcionaris i està integrada per 19 membres) amb 10 representants, el segueixen el CSI-CSIF que n'ha aconseguit 4, CCOO amb 2, USTEC amb 2 i la candidatura TOTS PAERIA ha aconseguit un representant. Al Comité d'Empresa (personal laboral) UGT ha aconseguit 5 representants i Comissions Obreres 4.

El tinent d'alcalde Lluís Pere Alonso, que ha presidit la roda de premsa amb els caps de llista de les diferents candidatures per donar a conéixer els resultats de les eleccions, ha valorat "molt positivament l'elevada participació dels treballadors de l'Ajuntament de Lleida" i ha mostrat "la disposició de l'equip de govern per continuar negociant i marcar les prioritats en matèria de personal". Per la seva banda, Núria Solé, cap de llista de la candidatura d'UGT ha dit que l'objectiu del sindicat és "arribar a acords que millorin les condicions de treball i buscar el consens". Per la seva banda, Xavier Izquierdo, de CSI-CSIF, ha lamentat la pèrdua d'un delegat en les presents eleccions però ha destacat la voluntat "de continuar treballant pels treballadors". Per la seva banda, Pilar Planella, de CCOO també ha fet una valoració positiva de l'elevat índex de participació, aspecte que també ha destacat Anna Gairí, d'USTEC, perquè "ens afavoreix a tots". Finalment, Miquel Guiu, cap de llista de la candidatura independent TOTS PAERIA ha mostrat la voluntat de treballar per millorar la política de personal.

966 lectures
comentaris
Afegeix comentari













BoldItalicLink




 authimage