Comunicació UGT

19 Abr, 2007

La UGT a La Caixa demana que es consideri la lipoatròfia semicircular com a risc professional

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 09:54

Després de la reunió mantinguda avui pel Comitè de Salut de La Caixa, la secció sindical de la UGT a l'empresa exigeix que, davant els nombrosos casos de lipoatròfia semicircular que s'han donat a les seves oficines, aquesta lesió sigui considerada risc professional.

La UGT a La Caixa també sol·licita l'avaluació, prevenció i seguiment de tots els casos que, ara per ara, ja arriben als 64 a tota La Caixa, ja que tot sembla indicar que el seu origen és laboral. Un dels casos més representatius el trobem a una oficina de Barcelona, on dels 25 treballadors i treballadores, 5 són afectats.

Així mateix, la UGT a La Caixa sol·licita a l'empresa que aporti més informació i amb major rapidesa, al mateix temps que demana que s'incloguin més mesures correctores en els llocs de treball.

Demà, el Departament de Treball assistirà a les oficines centrals de La Caixa (les torres de Diagonal) un equip, tal i com va sol·licitar la UGT al Centre de Condicions de Treball de la Generalitat el passat 22 de març, després de conèixer-se els primers casos de lipoatròfia semicircular.

D'altra banda, la UGT a La Caixa denuncia la parcialitat de les medicions fetes per l'empresa Applus, depenent d'Aigües de Barcelona (del grup La Caixa).



Comentaris

    Powered by LifeType