Comunicació UGT

Declaració dels sindicats de les 4 àrees metropolitanes d'Europa

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:54

Durant els dies 29 i 30 de març, els sindicats de les ciutats de Barcelona (Catalunya), Milan, (Llombardia), Frankfurt (Hesse) i Lyon (Rhône-Alpes), han celebrat a Barcelona un seminari sobre "Polítiques públiques, polítiques socials", en el marc de la Xarxa Sindical de les Quatre Metròpolis.

Aquest seminari s'emmarca dins l'estreta relació que mantenim, en el context de la Confederació Europea de Sindicats, les organitzacions de les quatre ciutats. Es justifica aquesta relació pel rol que les quatre ciutats juguem en cada un dels respectius països: caps de regions econòmicament potents i innovadores, ciutats amb llarga tradició industrial i amb un sindicalisme protagonista i sòlid, ciutats de referència en els seus Estats i en el context europeu.

Declaració dels sindicats



La UGT de Catalunya acull l'exposició de Colita "Fotografiar el socialisme"

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 16:53

La mostra recull més de 40 fotografies que retraten la història del Partit dels Socialistes de Catalunya


La UGT de Catalunya acull fins al 28 d'abril l'exposició "Fotografiar el socialisme", de la fotógrafa Isabel Steva "Colita". La mostra recull més de 40 fotografies del Fons Fotogràfic COLITA de l'Arxiu Històric de la Fundació Rafael Campalans, que retraten la història del Partit dels Socialistes de Catalunya des dels seus inicis i que posa l'accent en els anys de la transicició política, de 1976 a 1982.

L'exposició es pot visitar al vestíbul de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona) fins al 28 d'abril. L'entrada és lliure i l'horari és de dilluns a divendres de 9 a 20.30 hores i dissabte de 9 a 13.30 hores.



La UGT de Catalunya augmenta la seva majoria absoluta a Danone

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 13:55

El nostre sindicat ha aconseguit 29 dels 35 delegats i delegades escollits als quatre centres catalans

La UGT de Catalunya ha augmentat la seva majoria absoluta en el procés d'eleccions sindicals als centres de Danone celebrat fins dissabte passat. Dels 35 delegats i delegades escollits, la UGT de Catalunya ha aconseguit 29; CCOO, 4, i USOC, 2. A les eleccions del 2003 es van escollir 21 delegats i delegades, dels quals 17 van ser per a la UGT de Catalunya, 3 per a CCOO i 1 per a la USOC.

A Catalunya Danone té 640 treballadors i treballadores, repartits en quatre localitats: a Figueres (departament comercial, 8 treballadors), a Sant Cugat del Vallès (departament de logística, 8 treballadors), a Parets del Vallès (departament comercial, amb 60 treballadors, i fàbrica, amb 160 treballadors) i a Barcelona (oficines centrals, amb 308 treballadors; departament comercial, amb 48 treballadors, i departament d'I+D, amb 48 treballadors).

Els resultats a Catalunya coincideixen amb la victòria del nostre sindicat a nivell estatal, on 57 delegats han estat per a la UGT de Catalunya, 33 per a CCOO i 5 per a la USO. D'aquesta manera, el Comitè Intercentres estatal queda conformat amb 8 membres de la UGT de Catalunya, 4 de CCOO i 1 de la USO. Danone dóna feina a 1.670 treballadors i treballadores a tot Espanya.



Powered by LifeType