Comunicació UGT

15 Mar, 2007

La UGT de Catalunya, primera força sindical a l'Hospital de Bellvitge

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 19:24

El nostre sindicat aconsegueix representació a tota la xarxa de l'ICS, tant a l'atenció primària com a l'hospitalària


A continuació us adjuntem les dades oficials de l'Institut Català de la Salut dels resultats de les elecciones sindicales celebrades ahir i abans d'ahir als Centres d'Atenció Primària i als centres d'atenció hospitalària. Es tracta de dades provisionales, ja que encara s'han de celebrar les eleccions a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on s'elegeixen 31 delegats, és a dir, el centre amb major representació de tot Catalunya.

La UGT de Catalunya ha aconseguit 46 delegats dels 306 que s'han escollit a tot l'ICS, dels quals 26 són de la xarxa primària i 20 de l'hospitalària. El nostre sindicat considera positius els resultats i fa les següents valoracions:
  • La UGT de Catalunya duplica el nombre de delegats a l'Hospital de Bellvitge (de 3 a 6) i esdevé la primera força sindical.
  • El nostre sindicat aconsegueix representació a l'Hospital Joan XIII de Tarragona (2 delegats), després de 8 anys sense representació.
  • Augmenten en 1 delegat la nostra representació a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti) i, amb 5 delegats esdevenim la primera força sindical juntament amb SATSE.
  • Creixem en 1 delegat (passem de 2 a 3) a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
  • Als Centres d'Atenció Primària de Girona la UGT ha duplicat en nombre de vots i de delegats, passant de 2 a 4 delegats.
  • Amb aquests resultats, la UGT de Catalunya ha aconseguit tenir presència a tot l'ICS, tant a la xarxa primària com a l'hospitalària.


Comentaris

    Powered by LifeType