Comunicació UGT

Cándido Méndez i Josep M. Àlvarez participen divendres a la reunió de Zona de la UGT a Tarragona

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:36

A la trobada hi participen les executives de la UGT de Catalunya, Aragó, Balears, Múrcia i el País Valencià


El proper divendres, 30 de març, se celebra a Tarragona la reunió de zona de la UGT, que reunirà les executives de la UGT de Catalunya, Aragó, Balears, Múrcia, el País Valencià i de la Comissió Executiva Confederal del sindicat.

A les 11.30 hores s'oferirà una roda de premsa a la seu de la Unió Territorial de Tarragona de la UGT (c. d'Ixart, 11), on intervindran el secretari general de la UGT, Cándido Méndez, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez.

Prèviament, a les 10 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran fer "muts" de l'inici del plenari, amb les intervencions del delegat de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabater, i de Cándido Méndez. El plenari tindrà lloc a la Sala Picasso de la Ciutat de Vacances de Tarragona (Carretera de Barcelona, kilòmetre 4,2).


RODA DE PREMSA - REUNIÓ DE ZONA UGT A TARRAGONA

DIA
: 30
de març de 2007
HORA:11.30 hores
LLOC: seu de la Unió Territorial de Tarragona de la UGT (c. d'Ixart, 11)

INTERVINDRAN: Cándido Méndez, secretari general de la UGT, i Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.



El personal de tractament penitenciari continua les mobilitzacions per reivindicar la dignificació de la seva feina

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:11

La UGT de Catalunya, CCOO i CATAC denuncien que el Departament de Justícia no té un model coherent de funcionament pel personal de l'àrea de tractament; reivindica unes condicions dignes de treball pels tècnics mitjans i superiors que treballen en aquest àmbit i convoquen una segona concentració davant Funció Pública el proper divendres 30 de març, a les 14 hores (Plaça de Catalunya, 19-20, Barcelona). Les concentracions es repetiran els dies 13, 20 i 27 d'abril.

El col·lectiu de tractament (juristes, psicòlegs, pedagogs, educadors, treballadors socials i bibliotecaris) reclama unes condicions laborals dignes, la convocatòria d'oposicions per poder consolidar el seus llocs de treball, un reconeixement e increment salarial acord amb la feina que desenvolupen.

Per aquests motius, els treballadors de l'àrea de tractament de presons van decidir en assemblea el darrer dia 20 de març començar un seguit de mesures com són aquesta mobilització i que a més inclou la negació a utilitzar eines informàtiques al lloc de treball i realitzar només les funcions pròpies de la feina que estipula el reglament.

Si a tot això sumen que la major empresa del país (la Generalitat, amb més de 140.000 treballadors i treballadores) hagi canviat de Director General de la Funció Pública (cap de personal), 6 vegades en tres anys, això demostra que la prioritat que té el tripartit en polítiques socials (es presons són polítiques socials) és fum, ja que el personal encarregat de portar a terme aquestes polítiques es troba en situació de total eventualitat, mobilitat... i no pot garantir que aquestes polítiques es puguin desenvolupar.


Concentració davant Funció Pública

DIA: 30
de març de 2007
HORA: 14 hores
LLOC: Plaça de Catalunya, 19 - 20 (Barcelona)



GE Power controls anuncia el tancament de la planta de Terrassa, amb 200 treballadors

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:06

El Comitè d'Empresa del centre català viatjarà demà a Madrid per reunir-se amb la direcció a Espanya


La direcció de General Electric Power Controls (pertanyent a la multinacional General Electric) va comunicar ahir als Comitès d'Empresa dels centres de Terrassa i Madrid, així com al Comitè d'Empresa Europeu, la seva decisió de tancar la planta del Vallès Occidental i reestructurar la de Madrid. La planta de Terrassa, que dóna feina a 200 treballadors i treballadores, es dedica a la fabricació de contactors, els aparells elèctrics per a la posada en marxa dels motors. D'aquesta plantilla, només existeix la possibilitat de salvar els llocs de feina d'uns 40-45 treballadors, tot i que la direcció tampoc no ha especificat a quina ubicació.

L'anterior direcció de la factoria de Terrassa havia arribat a un acord el passat mes de desembre amb el Comitè d'Empresa per traslladar la producció i tota la plantilla a una nova planta, situada a Sant Vicenç de Castellet (Bages). Tanmateix, els canvis en la direcció vallesana, així com en la presidència de GE Power Controls, han modificat les intencions de l'empresa, que s'emmarquen en un procés de reestructuració de tot el grup, amb deslocalitzacions de plantes a diversos països d'Europa occidental cap a Polònia i Hongria.

El Comitè d'Empresa de Terrassa viatjarà demà a Madrid per reunir-se amb el Comitè d'Empresa de la planta madrilenya i la direcció estatal de GE Power Controls, i dijous 29 se celebrarà una assemblea de treballadors i treballadores a Terrassa per transmetre'ls la informació rebuda.



Powered by LifeType