Comunicació UGT

28 Mar, 2007

GE Power controls anuncia el tancament de la planta de Terrassa, amb 200 treballadors

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:06

El Comitè d'Empresa del centre català viatjarà demà a Madrid per reunir-se amb la direcció a Espanya


La direcció de General Electric Power Controls (pertanyent a la multinacional General Electric) va comunicar ahir als Comitès d'Empresa dels centres de Terrassa i Madrid, així com al Comitè d'Empresa Europeu, la seva decisió de tancar la planta del Vallès Occidental i reestructurar la de Madrid. La planta de Terrassa, que dóna feina a 200 treballadors i treballadores, es dedica a la fabricació de contactors, els aparells elèctrics per a la posada en marxa dels motors. D'aquesta plantilla, només existeix la possibilitat de salvar els llocs de feina d'uns 40-45 treballadors, tot i que la direcció tampoc no ha especificat a quina ubicació.

L'anterior direcció de la factoria de Terrassa havia arribat a un acord el passat mes de desembre amb el Comitè d'Empresa per traslladar la producció i tota la plantilla a una nova planta, situada a Sant Vicenç de Castellet (Bages). Tanmateix, els canvis en la direcció vallesana, així com en la presidència de GE Power Controls, han modificat les intencions de l'empresa, que s'emmarquen en un procés de reestructuració de tot el grup, amb deslocalitzacions de plantes a diversos països d'Europa occidental cap a Polònia i Hongria.

El Comitè d'Empresa de Terrassa viatjarà demà a Madrid per reunir-se amb el Comitè d'Empresa de la planta madrilenya i la direcció estatal de GE Power Controls, i dijous 29 se celebrarà una assemblea de treballadors i treballadores a Terrassa per transmetre'ls la informació rebuda.



Comentaris

    Powered by LifeType