Comunicació UGT

Primer judici per discriminació laboral a una persona transsexual

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 12:02

El gabinet jurídic de la UGT de Catalunya defensarà el cas d'aquesta treballadora, afiliada i exdelegada del sindicat

El proper dilluns 19 de març se celebrarà el primer judici a nivell estatal per discriminació laboral a una persona transsexual, en aquest cas, una afiliada i exdelegada de la UGT de Catalunya.

El sindicat explicarà dijous en roda de premsa com Euroresidencias -empresa de gestió de residències i centres de dia per a persones grans que pertany al grup Sacyr Vallehermoso- va contractar l'afectada, Gina Serra, per dur a terme tasques d'auxiliar de geriatria i com, la mateixa persona que la va contractar, va acomiadar-la 10 dies després al·legant que no havia superat el període de prova.

El gabinet jurídic de la UGT de Catalunya demana que s'anul·li aquest acomiadament perquè considera que l'empresa no va tenir en compte la vàlua professional de Gina Serra i que aquesta va ser acomiadada per la seva condició de transsexual.

RODA DE PREMSA PRIMER JUDICI DISCRIMINACIÓ LABORAL A UNA PERSONA TRANSSEXUALDIA: 15 de març de 2007
HORA: 11:30 h.
LLOC: Sala de premsa de la seu de la UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10 - Tercera planta).

INTERVINDRAN: Eugeni Rodríguez, Observatori contra l'Homofòbia - Front Allliberament Gai de Catalunya (FAGC); Joana López, Associació de Transsexuals de Catalunya; Carme Simarro, secretària Polítiques de Dona i Igualtat de la UGT de Catalunya; i Gina Serra, afectada acomiadament Euroresidencias.



Powered by LifeType