Comunicació UGT

La UGT dóna suport a la creació de la Unió de Guàrdies Civils de Catalunya

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:33

La UGT de Catalunya presentarà demà en roda de premsa la nova Unió de Guàrdies Civils (UGC) a Catalunya, vinculada amb el nostre sindicat a través d'un protocol d'agermanament. La UGC neix amb 400 membres amb l'objectiu de lluitar pels drets i les llibertats dels guàrdies civils i amb el propòsit últim de modernitzar el cos.

La UGC a Catalunya vol aconseguir que els guàrdies civils tinguin els mateixos drets que qualsevol agent policial i que, a més, puguin gaudir d'un règim disciplinari d'acord amb les necessitats actuals, que contempli temes tan importants com la conciliació familiar, la igualtat de la dona, la formació dels agents o la seva salut (suïcidis i baixes psicològiques, prioritàriament).

RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ UNIÓ DE GUÀRDIES CIVILS DE CATALUNYADIA: 28 de març de 2007.
HORA:12:00 hores.
LLOC: Sala de premsa - Seu de la UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10) - Tercera planta.

INTERVINDRAN: Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Bartolomé Barba, secretari de la Unió de Guàrdies Civils de Catalunya; i Ramon Cebrian, secretari general de la FSP-UGT de Catalunya.



El Corte Inglés no lliura la documentació pertinent als delegats de prevenció i incompleix, així, el requeriment de la inspecció de treball

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:24

La secció sindical de la UGT de Catalunya a El Corte Inglés denuncia que, tot i el requeriment de la Inspecció de Treball, la companyia encara no ha lliurat la informació referent a la prevenció de riscos laborals del centre de Plaça Catalunya (Barcelona) que exigeix la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

En la reunió celebrada el passat divendres 23 de març, El Corte Inglés no va aportar cap de les documentacions que li han estat requerides i que fins ara no havien estat entregades als delegats en matèria de prevenció al centre, en un clar intent de limitar les funcions dels representants dels treballadors.

Davant la clara mostra de l'actitud de la companyia, i en cas que no lliuri aquesta documentació immediatament, el nostre sindicat tornarà a denunciar El Corte Inglés per l'incompliment reiterat de les seves obligacions amb els treballadors i treballadores.



Powered by LifeType