Comunicació UGT

13 Mar, 2007

La UGT de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb l'associació de facultatius i tècnics del cos de Mossos d'Esquadra

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:58

Aquest sindicat representa un centenar de funcionaris de la policia autònomica, com enginyers, psicòlegs, biòlegs, juristes o químics


La UGT de Catalunya i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-UGT de Catalunya) han signat avui un conveni de col·laboració amb l'Associació de Facultatius i Tècnics del cos de Mossos d'Esquadra (AFITCME). L'acord pretén establir mecanismes de col·laboració entre les parts signants que duguin a una maximització de l'eficàcia en la defensa dels interessos dels membres del cos de Mossos d'Esquadra (CME) que cadascuna d'aquestes organitzacions representa.

L'AFITCME és un sindicat de recent creació que aplega el col·lectiu de facultatius i tècnics del CME. Aquest sindicat té com a objectiu immediat obtenir representació en el Consell de la Policia, el qual hores d'ara no té cap representant del col·lectiu de facultatius i tècnics del CME.

Els facultatius i tècnics són prop d'un centenar de funcionaris de la policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra. Aquests funcionaris, la tasca dels quals és donar cobertura i suport a la funció policial, són professionals qualificats i amb especialització en tasques policials, com enginyers, psicòlegs, biòlegs, juristes, químics, etc.

L'AFITCME té com a objectiu defensar els interessos d'aquest col·lectiu, atesa la deficient regulació legal del mateix, la qual els impedeix exercir els seus drets amb plenitud i normalitat. Entre d'altres drets que no pot exercir aquest col·lectiu està el d'escollir els seus representants sindicals en els òrgans de participació col·lectiva.

Les parts signants del conveni confien que aquest contribueixi a aconseguir que l'administració catalana atengui ja d'una vegada la precària situació d'aquest col·lectiu de funcionaris fent de forma immediata tot allò que calgui per tal que aquests puguin exercir els seus drets legítims amb plenitud i normalitat.



Comentaris

    Powered by LifeType