Comunicació UGT

19 Mar, 2007

Assemblea conjunta delegats i delegades de la UGT de Catalunya i la CONC del sector del metall de la província de Barcelona

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:36

El Palau de Congressos de Montjuïc acollirà demà, 20 de març, l'assemblea de delegats i delegades de la UGT de Catalunya i de la CONC del sector del metall de la província de Barcelona on s'informarà sobre el procés de negociació del conveni provincial, en aquests moments bloquejat, i també es plantejaran les accions de mobilització pertinents per intentar desencallar el procés. Entre aquests plantejaments destaca la proposta de convocar una jornada de vaga per al proper dia 20 d'abril, que es realitzarà en cas que la Unió Patronal Metal·lúrgica no reconsideri la seva postura immobilista i segueixi bloquejant les negociacions.

Els mitjans podran assitir a l'assemblea a partir de les 11 hores. Un cop finalitzada aquesta, podran prendre declaracions a aquelles persones que hi hagin intervengut. En el cas de la UGT de Catalunya, intervindrà Manuel Gallardo, secretari de la Federació del Metall, Construcció i Afins de la UGT de Catalunya.

ASSEMBLEA DELEGATS DEL SECTOR DEL METALL DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONADIA: 20 de març de 2007.
HORA: Els mitjans podran assistir a l'assemblea a partir de les 11:00 hores. Un cop finaltizada, podran prendre declaracions.
LLOC: Palau de Congressos de Montjuïc (Avgda. Reina Maria Cristina, s/n).



Comentaris

    Powered by LifeType