Comunicació UGT

24 Mai, 2007

La UGT es planteja interposar als jutjats una demanda contra el Corte Inglés per discriminació salarial

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:00

La UGT de Catalunya s'està plantejant interposar davant els jutjats una demanda contra El Corte Inglés per la discriminació salarial que pateixen els seus delegats i delegades als diferents centres de la companyia.

El nostre sindicat vol denunciar així que els increments econòmics que es realitzen per part de l'empresa van dirigits a representants de determinades opcions sindicals, mentre que els delegats i les delegades de la UGT de Catalunya perden poder adquisitiu any rera any.

Aquests increments es realitzen, habitualment, a través del complement personal. Un complement amb una definició molt àmplia en el propi conveni, ja que va en funció de les característiques individuals del treballador, i que acaba sent utilitzat per l'empresa per fer pujades salarials individuals amb criteris que no venen determinats per la negociació col·lectiva ni es fan públics.

Per tant, és una realitat en l'empresa que la representació sindical determina en molts casos la desigualtat salarial. L'exemple el trobem en delegats que han format part de la UGT de Catalunya des de fa més de 20 anys i que veuen el seu poder adquisitiu mermat any rera any.



Comentaris

    Powered by LifeType