Comunicació UGT

Els treballadors de Rauschert España faran vaga demà i dijous per l'ERO que afecta 42 persones

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 13:44
La Inspecció de Treball ha convocat el Comitè d'Empresa i la direcció demà a les 10 hores

La plantilla de l'empresa de ceràmica industrial Rauschert Espanya continuarà demà dimarts, 22 de maig, i el proper dijous, 24 de maig, amb les jornades de vaga convocades com a protesta per l'expedient de regulació d'ocupació presentat per la direcció el passat 3 de maig i que podria afectar 42 persones d'un total de 107, més del 39% de la plantilla. Demà, els treballadors i les treballadores es concentraran a les portes de l'empresa, situada a Lliçà de Vall (Vallès Oriental), a partir de les 7 hores del matí i durant tot el dia.

D'altra banda, la Inspecció de Treball ha convocat demà la direcció de Rauschert i el Comitè d'Empresa (format per 4 membres de la UGT de Catalunya, 3 de CCOO i 2 independents) a les 10 hores (Travessera de Gràcia, 303-311, Barcelona) per tractar l'ERO i les convocatòries de vaga. Tant dimecres com divendres passats, direcció i Comitè d'Empresa es van reunir sense arribar a cap acord, ja que els representants dels treballadors i les treballadores no accepten les condiciones de l'empresa.

Tal com estava previst, l'empresa deixarà Lliçà de Vall el juny i es traslladarà a una nova planta a Les Franqueses del Vallès, però els plans de la multinacional alemanya inclouen ara l'acomiadament de 43 treballadors i treballadores. El Comitè d'Empresa entén que Rauschert vol deslocaltizar part de la producció a d'altres fàbriques del grup a Polònia, Alemanya i Xina.

 (Segueix)

Powered by LifeType