Comunicació UGT

22 Mai, 2007

L'Hotel Grand Marina acomiada tres treballadors i trasllada una treballadora per ser candidats de la UGT a les eleccions sindicals

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 12:23

Davant la negativa de l'empresa a readmetre els treballadors, el sindicat convoca una manifestació el proper dia 29 de maig


La UGT de Catalunya denuncia que la direcció de l'Hotel Grand Marina (5 estrelles, gran luxe), situat al World Trade Center de Barcelona i propietat del grup Hotusa, està realitzant pràctiques antisindicals contra els treballadors i treballadores que sospita que es presentaran a les properes eleccions sindicals del 29 de maig en la llista del nostre sindicat. La direcció ha arribat a l'extrem d'acomiadar tres treballadors, creant tota una trama de falses acusacions, amenaces, coaccions i montatges per desprestigiar aquests professionals.

Després d'aquests acomiadaments, i en el seu afany per trobar els promotors de la creació d'un Comitè d'Empresa, la direcció va començar a perseguir i pressionar una altra treballadora, i li va oferir que escollís entre negociar l'acomiadament o el trasllat a un altre centre. Davant la negativa de la treballadora d'acceptar les coaccions, l'empresa li va comunicar d'un dia per l'altre que la traslladava a un altre hotel del grup Hotusa a Barcelona. Actualment aquesta treballadora es troba en situació d'incapacitat temporal i en tractament per depresió, degut a la situació viscuda.

Des de la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya, i després de la negativa de l'empresa a readmetre els quatre treballadors, considerem que aquestes pràctiques no són permisibles ni acceptables, i prenem les mesures tant jurídiques com sindicals oportunes per garantir els drets dels treballadors i les treballadores afectats. Hem convocat una manifestació el proper dimarts, 29 de maig, des de la seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona) fins l'Hotel Grand Marina (World Trade Centre).



Comentaris

    Powered by LifeType