Comunicació UGT

10 Mai, 2007

Copisteria miracle sol·licita el tancament i l'acomiadament dels 60 treballadors i treballadores

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 13:57

La UGT de Catalunya denuncia la mala gestió de la direcció de l'empresa i sol·licita l'aclariment de les possibles irregularitats que hi ha en els exercicis comptables dels últims anys


L'empresa de Barcelona Copisteria Miracle, referència i emblema durant més de cent anys dins del sector d'arts gràfiques i concretament de la reprografia, ha recorregut al procediment concursal per a la seva liquidació i l'acomiadament col·lectiu de la totalitat dels 60 treballadors i treballadores.

Després de declarar-se insolvent per plantar cara al pagament dels creditors de l'empresa, el Jutjat Mercantil núm. 1 de Barcelona ha declarat el concurs de la mateixa, dictant així mateix providència per a l'extinció dels contractes de treball.

La UGT de Catalunya denuncia la mala gestió per part de la direcció de l'empresa i a més sol·licita l'aclariment de les possibles irregularitats que hi ha en els exercicis comptables dels últims anys.

Per altra banda, els treballadors i les treballadores d'aquesta companyia no arriben a comprendre com una empresa tan emblemàtica i amb capacitat de mercat ha pogut arribar a aquests extrems.

L'actual període de negociació d'extinció de contractes i la possibilitat d'arribar a un acord entre empresa i Comitè està pràcticament trencat per la passivitat de l'Administració Concursal, que té una visió massa mercantilista del tema i no s'està mostrant sensible a les repercussions socials que comporta el tancament de l'empresa.

Davant aquests fets, la UGT de Catalunya anuncia mobilitzacions a través de la convocatòria de vaga per a la pròxima setmana si la situació de les negociacions no canvia radicalment.



Comentaris

    Powered by LifeType