Comunicació UGT

08 Mai, 2007

La UGT amenaça amb la vaga del sector del vidre i la ceràmica si la patronal no accepta millores salarials i una reducció de Jornada

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 16:05
La propera reunió està prevista per al dimecres 9 de maig

La UGT podria convocar els treballadors i les treballadores del sector del vidre i la ceràmica (uns 4.000 a tot Catalunya) a la vaga si no s'arriba a un acostament dels posicionaments de la patronal en les negociacions del conveni estatal.

Entre els punts que presenta el nostre sindicat com a condició sine qua non per a signar el nou conveni està la reducció de jornada en 8 hores per a l'any 2008 i de 4 més per al 2009.

En matèria salarial, les reivindicacions sindicals passen per l'increment d'un 1% per damunt de l'IPC real que es començaria aplicar a l'exercici de 2008 i que seria aplicable a tots els anys de vigència del conveni. Tot i que la patronal podria estar d'acord, condiciona un possible augment de l'IPC a una disminució de l'absentisme laboral, un sistema de control que des del sindicat no ens sembla de rebut per a una millora salarial dels treballadors i les treballadores del sector.



Comentaris

    Powered by LifeType