Comunicació UGT

04 Mai, 2007

L'Avalot aconsegueix 4.000 signatures el primer dia de la campanya "per un habitatge digne, signa!"

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 08:49

El sindicat necessita 50.000 signatures per presentar al Parlament de Catalunya una Llei de mesures urgents per a l'habitatge


Avui l'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya ha iniciat, amb 21 taules a tot Catalunya, la recollida de 50.000 signatures per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular de Llei de mesures urgents per a l'habitatge. Només en el dia d'avui hem aconseguit 4.000 signatures a les taules de: Barcelona (3 taules), Tarragona, Lleida (4 taules), Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Granollers, Mollet del Vallès, Vic, Reus, Rubí i Tortosa.

La Llei de urgents per a l'habitatge de l'Avalot proposa que:

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer i el 30% en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.

La campanya de l'Avalot "Per un habitatge digne, signa!" durarà 120 dies, dels que disposa, segons la llei, per recollir les 50.000 signatures necessàries.



Comentaris

    Powered by LifeType