Comunicació UGT

09 Mar, 2007

La inspecció de treball dóna la raó a la UGT i sancionarà el corte inglés per l'ús indegut d'un local com a magatzem

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 13:58
La Inspecció de Treball ha obert un requeriment a El Corte Inglés - Plaça Catalunya perquè inicïi immediatament les reformes perquè adeqüi l'antic edifici del Banc Atlàntic del carrer Fontanella que portava anys fent servir indegudament com a magatzem, o que el clausuri. D'aquesta manera, la Inspecció de Treball dóna raó a la UGT de Catalunya que va denunciar els fets. Ademés, la Inspecció de Treball obrirà un acta d'infracció -amb la corresponent sanció econòmica- per haver-ne fet un ús indegut durant anys.
El Corte Inglés va comprar aquest edifici (les instal·lacions de l'antic Banco Atlántico del carrer Fontanella) ara fa uns anys. No ha fet cap tipus de reforma ni l'ha inclòs en el centre de treball de plaça Catalunya. Tot i així, aprofitant que l'edifici està connectat amb el celobert del centre comercial, la companyia porta tot aquest temps fent-ne ús com "magatzem", sense que aquest estigui subjecte ni tan sols estigui inclòs en el pla d'evacuació i emergència.
Per aquesta raó, els responsables de prevenció de riscos laborals de la UGT de Catalunya al centre van posar la Inspecció de Treball en coneixement d'aquest fets, denunciant que aquest local no reunia les condicions mínimes per treballar-hi i que això podia perjudicar l'activitat laboral diària dels seus treballadors i treballadores.


Comentaris

    Powered by LifeType