Comunicació UGT

28 Jun, 2007

Principi d'acord en el conveni d'hostaleria de Catalunya, que afecta 250.000 treballadors al nostre país

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 09:48

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari al sector, sotmetrà el preacord a la votació dels seus afiliats i delegats


Ahir es va arribar a un principi d'acord en el Conveni Col·lectiu d'Hostaleria de Catalunya, que afecta uns 250.000 treballadors i treballadores al nostre país. El preacord l'han signat els sindicats UGT de Catalunya i CONC, i les patronals Confederació d'Hostaleria, Gremi de Restauració i ACERCO.

La UGT de Catalunya, sindicat majoritari al sector amb 1.400 delegats i delegades, sotmetrà el preacord a la votació dels seus delegats i afiliats en una assemblea el proper dijous, 5 de juliol.

Aquest conveni, que tindrà vigència de l'1 de maig al 31 de desembre de 2007, és una pròrroga de l'anterior (2004-2007) que s'ha fet perquè tots els treballadors i treballadores amb contractes temporals, fixes-discontinus, etc., puguin beneficiar-se de l'increment salarial del 2,7% que s'ha pactat per a enguany.

El nou conveni sectorial s'haurà de signar l'any vinent, ja que s'ha creat una comissió que durant aquests mesos haurà de negociar la reagrupació de categories i grups professionals que fins ara existien a nivell català per adaptar-los a l'Acord laboral estatal d'hostaleria.



Comentaris

    Powered by LifeType