Comunicació UGT

01 Jun, 2007

Nou requeriment de la inspecció de treball a El Corte Inglés

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 13:25
La Inspecció de Treball dóna 15 dies a El Corte Inglés perquè lliuri a la Secció Sindical de la UGT la informació sol·licitada

En la reunió mantinguda avui entre la Inspecció de Treball, els representants d'El Corte Inglés i els responsables de la Federació de Comerç de la UGT de Catalunya, la Inspecció de Treball ha requerit a l'empresa que, en un termini de 15 dies, complementi la informació sol·licitada per la secció sindical de la UGT de Catalunya a El Corte Inglés de Diagonal (Barcelona) i a la qual té dret segons la Llei Orgànica de Llibertat Sindical.

Així mateix, la Inspecció de Treball ha comunicat a la secció sindical d'aquest centre que, si en el termini previst no li ha estat lliurada aquesta documentació, ho notifiqui immediatament.

Un cop més, la Inspecció de Treball ha pogut comprovar la discriminació sindical a què es veuen sotmesos els delegats i les delegades de la UGT de Catalunya en els centres d'El Corte Inglés.

Aquest nou requeriment per part de la Inspecció de Treball se suma als nombrosos requeriment i sancions que ha rebut El Corte Inglés per l'incompliment dels drets dels treballadors i treballadores i dels seus representants en el centres.



Comentaris

    Powered by LifeType