Comunicació UGT

21 Jun, 2007

SAP-UGT de Catalunya i APPAC signen un acord de coalició

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 09:56

La nova gran formació sindical representará més del 50% dels 12.000 agents del Cos de Mossos d'Esquadra


El Sindicat Autònom de Policia (SAP-UGT de Catalunya) i l'Associació Professional de la Policia Autonòmica de Catalunya (APPAC) signaran demà un acord de coalició per crear una gran formació sindical dins de la UGT de Catalunya que representarà més del 50% del Cos de Mossos d'Esquadra (CME), format actualment per 12.000 agents.

A dia d'avui, SAP-UGT de Catalunya és el sindicat majoritari al CME, amb 6.000 afiliats i afiliades, i l'APPAC en representa 1.700.

Així, en les properes eleccions sindicals al CME, que se celebraran el dia 24 de juliol, SAP-UGT de Catalunya i APPAC es presentaran de manera conjunta.

L'acord se signarà demà a la seu de la UGT de Catalunya i després, a les 11.30 hores, es presentarà en roda de premsa, amb la participació de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Ramon Cebrian, secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya; Josep Gázquez, secretari general del SAP, i Ernest Pedrals, president d'APPAC.

RODA DE PREMSA ACORD SAP-UGT I APPACDIA: 21 de juny de 2007
HORA: 11.30 hores
LLOC: Seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona) - Sala de premsa (tercera planta).
INTERVINDRAN: Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Ramon Cebrian, secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya; Josep Gázquez, secretari general del SAP, i Ernest Pedrals, president d'APPAC.



Comentaris

    Powered by LifeType