Comunicació UGT

11 Abr, 2007

El personal de tractament penitenciari continua les mobilitzacions per reivindicar la dignificació de la seva feina

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 12:36

El personal de tractament que treballen a les presons catalanes (juristes, psicòlegs, pedagogs, treballadors socials, educadors i biliotecaris) continuen amb les mobilitzacions per reivindicar la dignificació de la seva feina. Es tracta de la tercera concentració davant de Funció Pública.

La UGT de Catalunya, CCOO i CATAC denuncien que el Departament de Justícia no té un model coherent de funcionament pel personal de l'Àrea de Tractament, reivindiquen unes condicions dignes de treball per als tècnics mitjans i superiors que treballen en aquest àmbit i convoquen una tercera concentració davant de Funció Pública el proper divendres, 13 d'abril, a les 14 hores, a la Plaça de Catalunya 19-20 de Barcelona. Aquesta mesura es repetirà els dies 20 i 27 d'abril.

El col·lectiu de tractament reclama unes condicions laborals dignes, la convocatòria d'oposicions per poder consolidar el seus llocs de treball i un reconeixement e increment salarial acord amb la feina que desenvolupen.

Per aquests motius, els treballadors i les treballadores de l'Àrea de Tractament de presons van decidir en assemblea el darrer dia 20 de març començar un seguit de mesures com son aquesta mobilització i que a més inclou la negació a utilitzar eines informàtiques al lloc de treball i realitzar només les funcions pròpies de la feina que estipula el reglament.

Si a tot això sumen que la major empresa del país (la Generalitat de Catalunya, amb més de 140.000 treballadors i treballadores) hagi canviat de director general de la Funció Pública (cap de personal) sis vegades en tres anys, queda demostrada que la prioritat que té el tripartit en polítiques socials (les presons són polítiques socials) és fum, ja que el personal encarregat de portar a terme aquestes polítiques es troba en situació de total eventualitat, mobilitat... i no pot garantir que aquestes polítiques es puguin desenvolupar.


Concentració davant Funció Pública

DIA: 13 d'abril
de 2007
HORA: 14 hores
LLOC: Plaça de Catalunya, 19 - 20 (Barcelona)



Comentaris

    Powered by LifeType