Comunicació UGT

28 Nov, 2007

L 'AVALOT lliura 50.000 signatures a Ernest Benach per la ILP d'habitatge

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:56

/blog/comunicacio_ugt/convocatories/2007/11/28/l_avalot_lliura_50000_signatures_a_ernest_benach_per_la_ilp_dhabitatge/avalot.jpgL'Avalot presenta al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular de Proposta de llei de mesures urgents per a l'habitatge


L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya ha aconseguit les 50.000 signatures necessàries per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular (ILP), en aquest cas, de Proposta de llei de mesures urgents per a l'habitatge. Demà dijous, 29 de novembre, una delegació de l'Avalot encapçalada pel seu portaveu nacional, Chakir el Homrani, faran el lliurament simbòlic de les més de 50.000 signatures al president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

El lliurament de les signatures tindrà lloc a les 17.30 hores al Despatx d'Audiències del Parlament. Els mitjans gràfics podran entrar a fer muts. Després de la reunió, el portaveu nacional de l'Avalot farà declaracions als mitjans de comunicació a la Sala de passos perduts.

Amb la campanya "Per un habitatge digne, signa!", l'Avalot ha recollit les 50.000 signatures de suport ciutadà necessàries per presentar al Parlament de Catalunya aquesta ILP, que proposa:

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer indefinit, i el 30%, en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.


Lliurament de signatures al President del Parlament de Catalunya

DIA: 29 de novembre de 2007
HORA: 17:30 hores
LLOC: es podran fer muts al Despatx d'Audiències del Parlament. Després de la reunió, el portaveu nacional de l'Avalot, Chakir el Homrani, farà declaracions a la Sala de passos perduts.



Comentaris

    Powered by LifeType