Comunicació UGT

Jornada "El Comerç: Una professió amb futur"

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:18

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugurarà la jornada "El comerç: una professió amb futur?", i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, la clourà

La Fundació Catalunya Comerç, impulsada per la UGT de Catalunya i formada pel sindicat, la patronal i l'Administració, celebrarà el proper dimecres 14 de novembre la jornada de debat "El Comerç: una professió amb futur?".

Aquesta jornada, que tindrà lloc durant tot el matí al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, serà inaugurada per Jaume Angerri, president de la Fundació Catalunya i exdirector general de Comerç de la Generalitat, i pel conseller d'Innovació, Universitats i Empresa del Govern de la Generalitat, Josep Huguet.

L'acte s'estructurarà entorn a tres taules de treball: la primera tractarà sobre les escoles de formació; i la segona i la tercera, sobre la carrera professional en el comerç.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, serà l'encarregat de posar el punt i final a l'acte organitzat per la Fundació Catalunya Comerç.

Sobre la Fundació Catalunya Comerç

Amb la finalitat de reunir a totes les parts implicades en el comerç català per treballar pel prestigi i el reconeixement de la professió, la UGT de Catalunya ha impulsat la creació d'una taula comuna que, sota el nom de Fundació Catalunya Comerç, pretén dignificar i que es reconegui una feina a la qual s'hi dediquen 300.000 treballadors i treballadores a tot Catalunya, un col·lectiu en el qual hi predominen les dones i els joves.

Si bé és cert que en els darrers temps s'han produït canvis importants en els hàbits de consum als quals l'oferta s'ha hagut d'adaptar, també ho és que el nivell d'exigència en el tracte personal i professional vers al client també es manté. Per això, des de la UGT de Catalunya hem reivindicat amb contundència la necessitat de què es reconegui la professionalitat del treball en aquest àmbit, oferint un model de desenvolupament basat en les relacions laborals i de treball al comerç.

La Fundació Catalunya Comerç, presidida per Jaume Angerri, exdirector general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, neix com un baròmetre de les necessitats del sector, tant pel que fa al consum com pel que fa a les reivindicacions del sector, amb la recuperació del prestigi de la professió i les necessitats formatives i d'innovació al sector com a premisses.

pdf Programa de la Jornada 127,31 Kb

La UGT de Catalunya guanya les eleccions a Subirats de Filats

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 10:43

filat.jpgLa nostra organització passa a ser la primera força sindical CC.OO. perd tres delegats

La UGT de Catalunya ha guanyat les eleccions sindicals celebrades a l'empresa Subirats de Filats, amb una setantena de treballadors i situada al polígon industrial Anoi-Lavernó, entre Sadurní d'Anoia i Subirats.

L'anterior comitè estava format per 7 membres: 4 de CC.OO. i tres de la UGT de Catalunya. Enguany, amb un comitè de 5 membres (ja que ara són menys de 100 treballadors), el nostre sindicat ha conseguit tres delegats en el comitè, CC.OO., un delegat; i l'Agrupació Independent per Tècnics i Administratius, un altre.

La UGT de Catalunya ha augmentat espectacularment el seu percentatge de vot ja que, amb un comitè amb menys membres, ha mantingut intactes les seves tres places i n'ha obtingut la majoria absoluta del mateix, en detriment de CC.OO., que ha perdut tres delegats.



Powered by LifeType