Comunicació UGT

22 Nov, 2007

Inauguració de la nova seu de la UGT del Baix Llobregat

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 13:58

/blog/comunicacio_ugt/convocatories/2007/11/22/inauguracio_de_la_nova_seu_de_la_ugt_del_baix_llobregat/baixllobregatseu.jpgParticiparan a l'acte José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya; Cándido Méndez, secretari general de la UGT, i Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya

Demà divendres, 23 de novembre, a les 17.30 hores, celebrem la inauguració de la nova seu local de la UGT del Baix Llobregat. És una data històrica i carregada de simbolisme, ja que fa 30 anys que els treballadors i les treballadores tenim novament llibertat sindical. L'acte d'inauguració comptarà amb la intervenció de José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya; Cándido Méndez, secretari general de la UGT, i Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.


Prèviament, a les 17 hores, Cándido Méndez i Josep M. Àlvarez faran declaracions als mitjans de comunicació assistents.

La nova seu comarcal (situada al carrer del revolt negr, 10-14, de Cornellà de Llobregat) disposa de 2.100 metres quadrats que permetran centralitzar tota l'activitat sindical en uns espais suficients per a les necessitats dels treballadors i les treballadores, i que serviran per dignificar l'activitat de la nostra organització, i alhora, corregir la injustícia històrica que el dèficit d'un local comarcal adequat significava fins a aquest moment. Actualment, la UGT compta amb 3.000 delegats i 30.000 afiliats a la comarca del Baix Llobregat.

Us adjuntem un dossier de premsa amb informació de la nova seu de la UGT del Baix Llobregat.

pdf Dossier de premsa 361,65 Kb

Inauguració de la nova seu de la UGT del Baix Llobregat

DIA: divendres, 23 de novembre de 2007
HORA: a les 17 hores, Cándido Méndez i Josep M. Àlvarez atendran els mitjans de comunicació. A les 17.30 hores tindrà lloc la inauguració de la nova seu.

LLOC: nova seu de la UGT del Baix Llobregat (carrer del revolt negre, 10 - 14, Cornellà de



Comentaris

    Powered by LifeType