Comunicació UGT

22 Nov, 2007

El personal de les inspeccions de treball es tanquen per exigir més plantilla i més recursos

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 15:26

Els treballadors i les treballadores estan convocats a la vaga els propers 30 de novembre, 24 i 31 de gener, i 7 i 14 de febrer

Els treballadors i les treballadores de les Inspeccions de Treball i Seguretat Social reclamen solucions als greus problemes que estan patint a tots els centres de treball de l'Estat. Avui, 22 de novembre, al final de la jornada laboral (a les 15:00 hores), els sindicats han convocat la plantilla a tancar-se en un nombre significatiu de centres de treball de la Inspecció per reivindicar millores en les seves condicions laborals. A Barcelona, es tancaran a la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social (Travessera de Gràcia, 303), a partir de les 15 hores.

La plantilla de les Inspeccions de Treball i Seguretat Social ha arribat als límits. Durant més d'un any s'ha intentat negociar amb el Ministeri de Treball i Afers Socials el conjunt de mesures necessàries per corregir les nombroses mancances que pateixen.

No ha estat possible arribar a cap acord i, a més, durant aquest període, la situació ha empitjorat sensiblement. La plantilla és clarament insuficient, els mitjans tècnics dels que es disposen són completament desencertats i no justifiquen les inversions que estan realitzant en una tecnologia i uns mètodes de treball absolutament inadequats si es pretén modernitzar i dotar d'eficàcia a les Inspeccions de Treball, la política salarial és inacceptable i s'està provocant una permanent descapitalització de recursos humans. En definitiva, es corre el greu perill de què les Inspeccions de Treball i Afers Socials quedin col·lapsades i siguin incapaços de complir amb la seva missió.

Aquests tancaments es produeixen com a pas previ a les vagues ja convocades per als dies 30 de novembre, 24 i 31 de gener, i 7 i 14 de febrer.

TANCAMENT TREBALLADORS INSPECCIÓ DE TREBALL I SEGURETAT SOCIAL
DIA
:
22 de novembre de 2007.
HORA: A partir de les 15:00 hores.
LLOC: Inspecció Provincial Treball i Seguretat Social a Barcelona (Travessera de Gràcia, 303).




Comentaris

    Powered by LifeType