Comunicació UGT

20 Nov, 2007

Sisena jornada de concentració de la sanitat privada

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 14:27

/blog/comunicacio_ugt/convocatories/2007/11/20/sisena_jornada_de_concentracio_de_la_sanitat_privada/transportsanitari.jpgLa UGT de Catalunya ha convocat per al dia 28 de novembre una manifestació a Barcelona i, per al proper 4 de desembre, una vaga a tots els centres

La UGT de Catalunya torna a convocar els treballadors i les treballadores de la sanitat privada a una nova cocentració, demà davant les protes de la Clínica FIATC de Barcelona. Aquesta és la sisena concentració convocada pel nostre sindicat per denunciar la situació d'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables per part de la patronal, que només malmeten encara més les ja deteriorades condicions laborals en què han de treballar els 13.000 profesionals que s'hi dediquen a Catalunya.

Així mateix, la UGT de Catalunya ha convocat una manifestació per al proper dia 28 de novembre, que s'iniciarà a les 17:30 hores i transcorrerà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume, i una vaga per al 4 de desembre a tots els centres de sanitat privada de Catalunya.

Des del sindicat hem denunciat reiteradament quina és la situació dels treballadors del sector de la sanitat privada al nostre país. El nostre sindicat ja no va signar l'anterior conveni perquè enteníem que perjudicava els i les professionals del sector, i el temps així ens ha donat la raó, amb un augment de la precarietat laboral, manca de personal, salaris baixos, augment de la ràtio de pacients per professional i de la càrrega assistencial, manca de reconeixement professional, etc.

NOVA CONCENTRACIÓ TREBALLADORS SANITAT PRIVADA
DIA
:
21 de noviembre de 2007.
HORA: D'11:00 a 12:30 h.
LLOC: A les portes de la concentració Clínica FIATC (Avgda. Diagonal, 648 - Barcelona).



Comentaris

    Powered by LifeType