Comunicació UGT

15 Nov, 2007

La UGT convoca vaga a la sanitat privada per al proper 4 de desembre

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 18:02

/blog/comunicacio_ugt/convocatories/2007/11/15/la_ugt_convoca_vaga_a_la_sanitat_privada_per_al_proper_4_de_desembre/clinica.pngEl nostre sindicat també convoca una manifestació per al dia 28 de novembre

La UGT de Catalunya convoca per al proper 4 de desembre una vaga a tots els centres de sanitat privada per denunciar la situació d'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables per part de la patronal, que només malmeten encara més les ja deteriorades condicions laborals en què han de treballar els 13.000 profesionals que s'hi dediquen a Catalunya.

Per abans, però, la UGT de Catalunya ha convocat una manifestació per denunciar la situació en què els treballadors i les treballadores han de desenvolupar la seva professió. Serà el proper 28 de novembre, s'iniciarà a les 17:30 hores i transcorrerà de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume.

La UGT de Catalunya ja ha denunciat reiteradament quina és la situació dels treballadors del sector de la sanitat privada al nostre país. El nostre sindicat ja no va signar l'anterior conveni perquè enteníem que perjudicava els i les professionals del sector, i el temps així ens ha donat la raó, amb un augment de la precarietat laboral, manca de personal, salaris baixos, augment de la ràtio de pacients per professional i de la càrrega assistencial, manca de reconeixement professional, etc.



Comentaris

    Powered by LifeType