Comunicació UGT

14 Nov, 2007

Inauguració de l'exposició fotogràfica d'immigració a Salt

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:53

En el marc del III Congrés de la Immigració a Catalunya, que l'AMIC - UGT de Catalunya celebra els propers dies 17 i 18 a Salt

En el marc del III Congrés de la Immigració a Catalunya que l'AMIC - UGT de Catalunya organitza el proper cap de setmana a Salt (Girona), demà dimecres, 14 de novembre, s'inaugura l'exposició fotogràfica "Dos continents, dues famílies, un lloc per viure". La inauguració tindrà lloc a les 20.30 hores a la Biblioteca de la Factoria Cultural Coma Cros i comptarà amb les intervencions de Iolanda Pineda, alcaldessa de Salt, i Raquel Gil, president d'AMIC - UGT de Catalunya.

La mostra fotogràfica es podrà visitar fins al 21 de novembre en el següent horari: dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 13.30 i de 16 a 20.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 20.30 hores, i dissabte, de 10 a 13.30 hores.

L'autor de la mostra, Raimon Moreno, explica així el sentit de les seves fotografies:

"Dos continents, dues famílies, una d'Amèrica i una altra d'Àfrica, un sol lloc per viure, Catalunya vol ser una mostra fotogràfica que, a mode d'exemple, ens deixi veure la realitat de la normalitat que suposa viure a Catalunya, indiferentment si has nascut al Marroc o a l'Argentina o a Barcelona o a qualsevol altra població espanyola. És dins d'aquesta normalitat, que la meva mirada fotogràfica ha vist persones amb les seves inquietuds, esperances, ganes de viure, participant a nivell social en entitats i activitats al carrer, portant els seus fills a les escoles, comprant als mercats, gaudint de les tradicions, en resum, participant de tot com qualsevol ciutadà".

Us adjuntem una fotografia de la mostra.

Inauguració mostra fotogràfica "Dos continents, dues famílies, un lloc per viure"

DIA: 14 de novembre de 2007
HORA: 20.30 hores
LLOC: Biblioteca de la Factoria Cultural Coma Cros (c. de Sant Antoni, 1, Salt - Girona)

INTERVINDRAN: Iolanda Pineda, alcaldessa de Salt, i Raquel Gil, presidenta d'AMIC-UGT de Catalunya.

/blog/comunicacio_ugt/convocatories/2007/11/14/inauguracio_de_lexposicio_fotografica_dimmigracio_a_salt/fotoamic.jpg



Comentaris

    Powered by LifeType