Comunicació UGT

14 Nov, 2007

Concentració dels treballadors de Draka Cables (Santa Perpètua)

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 11:59

Els treballadors i les treballadores de l'empresa Draka Cables -fabricant de cables per a sectors tan diversos com les instal·lacions residencials i industrials, les telecomunicacions i la indústria- es concentraran demà davant la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) per exigir a l'empresa que apliqui correctament els augments salarials previstos pel Conveni del Metall de Barcelona.

Els representants de la UGT de Catalunya a la fàbrica, on hi treballen 290 empleats, denuncien que l'empresa realitza una lliure interpretació d'aquest Conveni i que aquest augment s'absorbeix dels complements (és a dir, es resta la quantitat dels complements per després sumar-se-la al salari base). Aquesta pràctica afecta els treballadors i les treballadores que s'han incorporat a Draka Cables a partir de l'any 2003.

La UGT de Catalunya denuncia la doble escala salarial que aquesta pràctica fraudulenta genera, que suposa que treballadors amb una mateixa categoria percebin salaris diferents, amb una diferència que en alguns casos, arriba als 300 euros.

Per aquesta raó, els treballadors es concentraran demà, dimecres 14 de novembre, i el divendres, 16 de novembre, davant les portes de la fàbrica al Polígon Can Vinyalet de Santa Perpètua, i faran aturades de 3 hores per torn (matí, de 10 a 13 h.; tarda, de 15 a 18 h.; i nit, de 23 a 2 h.) per denunciar la situació.

CONCENTRACIONS TREBALLADORS DRAKA CABLES
DIES:
14 i 16 de novembre de 2007.
HORA: Torn de matí, de 10 a 13 h.; torn de tarda, de 15 a 18 h.; i torn de nit, de 23 a 2 h.
LLOC: Davant fàbrica Draka Cables - Can Vinyalets, 2 - Polígon Can Vinyalets - Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental).



Comentaris

    Powered by LifeType