Comunicació UGT

07 Nov, 2007

La UGT decidirà en assemblea si es convoquen aturades de quatre hores diàries a la sanitat privada

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 10:13

transportsanitariDemà al matí, el sector de la sanitat privada de la UGT de Catalunya celebrarà a la seu de la Federació de Serveis Públics del sindicat a la Via Laietana una assemblea de delegats per decidir si, finalment, es realitzaran aturades de dues hores en el torn de matí i dues hores en el torn de tarda, en tots els centres, durant 4 setmanes. L'assemblea es preveu que finalitzi cap a les 14 hores.

Aquesta decisió secundaria el seguit de mobilitzacions que la UGT de Catalunya va convocar, i a les quals CC.OO. s'ha sumat, per denunciar la situació d'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables per part de la patronal, que només malmeten encara més les ja deteriorades condicions laborals en què han de treballar els 13.000 profesionals que s'hi dediquen a Catalunya. La propera concentració serà el proper dijous, 8 de novembre, davant les portes de la clínica Delfos, a les 11 del matí. Els manifestants pujaran, posteriorment, fins a el nou centre de la Clínica Quirón.

El nostre sindicat ja no va signar l'anterior conveni perquè enteníem que perjudicava els i les professionals del sector, i el temps així ens ha donat la raó, amb un augment de la precarietat laboral, manca de personal, salaris baixos, augment de la ràtio de pacients per professional i de la càrrega assistencial, manca de reconeixement professional, etc.



Comentaris

    Powered by LifeType