Comunicació UGT

06 Nov, 2007

Els treballadors catalans d'empreses consultores es manifesten a Madrid

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 17:48

oficinaLa UGT de Catalunya reivindica la regularització dels horaris i de les classificacions professionals, i un salari mínim de 1.000 euros per als 50.000 professionals del sector al nostre país

Després que el passat 9 d'octubre els professionals del sector de les empreses consultores sortissin per primer cop en els darrers 20 anys per reivindicar un conveni, digne, modern i actualitzat, una representació de treballadors catalans viatjaran demà a Madrid per manifestar novament les seves exigències.

La concentració serà de 12 a 14 hores a les portes d'IFEMA - Fira de Madrid, on aquests des d'avui se celebra una nova edició de la Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Comunicacions - SIMO.

Des del març s'està negociant el que serà la setzena revisió del Conveni estatal d'empreses consultores, de planificació i d'estudis de mercat. Després de 20 anys i 15 convenis sense avenços significatius per als treballadors i les treballadores, i davant d'una patronal amb visió empresarial del segle passat que no vol evolucionar, la UGT de Catalunya considera que ha arribat el moment de mobilitzar-se. A Catalunya, uns 50.000 professionals treballen en aquest sector.

Les principals reivindicacions del nostre sindicat, a les quals la patronal es nega, són quatre:

  • Salari mínim de 1.000 euros.
  • Regularització de les classificacions professionals.
  • Fixació d'un còmput anual d'hores màximes.
  • Derogació de la clàusula d'absorció, per la qual els augments salarials eren absorbits com a millores voluntàries.
Pel moment, només s'ha aconseguit tancar una primera pressa de contacte entre patronal i representants dels treballadors, que tindrà lloc el proper 15 de novembre.

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS SECTOR CONSULTORES A MADRID

DIA
: dimecres, 7 de novembre
de 2007.
HORA i LLOC: de 12 a 14 hores, a les portes d'IFEMA - Fira de Madrid.



Comentaris

    Powered by LifeType