Comunicació UGT

La CTAC-UGT rep a la consellera Geli per valorar el nou decret de regulació de les teràpies naturals

Convocatòries — Enviat per premsaugt @ 15:21

Es farà lliurament de 38.000 signatures de professionals que demanen una regulació europea de les teràpies naturals

El proper dilluns dia 19 de febrer, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC-UGT de Catalunya) rebrà a la seu del sindicat a la consellera de Salut, Marina Geli. Aquesta trobada se centrarà en la valoració del nou decret de regulació de les teràpies naturals aprovat recentment pel govern català. Entre d'altres qüestions, es tractaran punts tan importants com de quina manera s'ha de desenvolupar aquest decret a Catalunya i quin serà el paper de les altres teràpies que encara no estan regulades.

Després de la reunió que es farà a porta tancada (tot i que els mitjans gràfics podran entrar a l'inici per fer uns muts), es lliuraran les 38.000 signatures que ha aconseguit María José Delgado, presidenta de l'Associació en Defensa de les Teràpies Naturals, que compta amb el suport de la CTAC-UGT de Catalunya, i que demanen la regulació europea de les teràpies naturals.

REUNIÓ CONSELLERA MARINA GELI I CTAC-UGT

DIA: Dilluns 19 de febrer de 2007
HORA: A les 13:15 hores s'iniciarà la reunió i els mitjans gràfics podran prendre uns muts. Després de la reunió, Salvador Duarte, president de la CTAC-UGT de Catalunya, atendrà als mitjans assistents.
LLOC: Seu de la UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10) - Cinquena planta



Sentència exemplar per l'agressió a una vigilant de la zona blava de Barcelona

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 14:33

Des que va començar l'any, 9 vigilants de les àrees blava i verda de BCN han presentat denúncies per agressions físiques i/o verbals

El jutjat nº20 de Barcelona ha condemnat a G.O.S. com a responsable d'una falta de vexacions, una d'amenaces i una altra de coaccions a una treballadora de l'empresa Barcelona Serveis Municipals (B:SM). La treballadora, d'inicials C.T.M i afiliada a la UGT de Catalunya, va presentar la denúncia el passat 25 de gener de 2007.

La vigilant es trobava realitzant la seva tasca com auxiliar de parquímetre i l'acusat es va apropar a ella per preguntar-li si havia denunciat el seu vehicle. Davant la resposta afirmativa de la treballadora, G.O.S. va dirigir cap a ella tota classe d'insults i improperis i, inclús, va empènyer la treballadora, qui va anul·lar la denúncia per por a ser agredida per l'acusat. A causa d'aquest incident, la treballadora ha patit una crisi d'ansietat que dura fins al dia d'avui, tot i haver tornat ja a la feina.

Amb aquesta ja són 9 les denúncies presentades des que va començar el 2007 per empleats de la divisió d'estacionament regulat de B:SM (àrea blava i àrea verda) per agressions verbals i/o físiques, dels 300 que formen la plantilla. Des de la UGT de Catalunya volem denunciar les constants agressions als treballadors i treballadores de l'empresa i considerem exemplar aquesta sentència davant la indefensió amb què aquests treballadors es veuen obligats a realitzar la seva tasca.

Text de la sentència



Cinc delegats de la UGT de Catalunya segueixen ocupant la nova oficina de correus de Montcada i Reixac

Notes de premsa — Enviat per premsaugt @ 11:50
Ja porten més de 24 hores tancats per reivindicar que Correus obri les noves instal·lacions, que estan enllestides i tenen els permisos municipals des de fa sis mesos

Els cinc delegats de la UGT de Catalunya que ahir van decidir tancar-se a les noves dependències de Correus de Montcada i Reixac continuen ocupant les instal·lacions 24 hores més tard. I ho faran fins que la direcció de Correus no els hi doni una resposta convincent a les seves reivindicacions.

La plantilla de Correus i el nostre sindicat portaven mesos demanant un nou local, ja que l'antic (situat al carrer de Montiu, 12) és molt petit i no permet als 26 treballadors i treballadores oferir un correcte servei i desenvolupar la seva feina en condicions de salut laboral òptimes. Des de fa sis mesos la nova oficina (situada mateix carrer de Montiu però al número 15) està enllestida i té els permisos municipals, però la direcció de Correus es nega a posar-la en funcionament i la plantilla continua treballant a les antigues dependències. L'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, va visitar ahir els manifestants per mostrar el seu suport a la reivindicació dels treballadors i les treballadores de Correus al municipi.

Davant el silenci de la direcció de Correus, els 5 delegats de la UGT de Catalunya han decidit continuar amb el seu tancament fins rebre una resposta als seus requeriments.



Powered by LifeType